Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Visst förtjänar alla fantastiska mammor lite lyx!?!

// Sponsrat inlägg i samarbete med Mammabox.se och innehåller annonslänkar//

Visst förtjänar vi mammor lite lyx!?! Både vi själva som är mammor, dina barns mamma samt våra mammor! Visst håller du med mig!?!

Under och efter en graviditet genomgår kroppen flera förändringar och påfrestningar. Vardagen med barn upplever många som mer stressfylld och tiden för sig själv minskar. Att ge sin kropp rätt produkter för återhämtning samt en må bra boost för alla sinnen är något som dessa verkligen tror uppskattas! Att få den där lilla extra lyxiga stunden för sig själv och bara njuta. Men de vet att tiden som mamma är oumbärlig och därför strävar vi även efter att våra utvalda produkter ska kännas lätta och enkla att använda.

Jag har bästa tipset till dig som mamma eller till dig som vill ge en mamma i din närhet något speciellt; MAMMABOX!

"MammaBox säljer boxar i limiterade upplagor och månadsboxar från vår webshop. Boxarnas innehåll är speciellt anpassat och noga utvalt för alla gravida och underbara mammor. MammaBox mål är att ge målgruppen de bästa produkterna för återhämtning och välbefinnande, produkter som inte är starka eller skadliga för omgivingen. Varje enskild produkt arbetar med att återställa och stärka din kropp och dina sinnen. MammaBox levererar en riktigt härlig må bra boost!

Vi gör noggranna urval från våra leverantörers sortiment och presenterar en mixad helhet i varje box. Varumärket är aldrig viktigare än produktens kvalitet och funktion. Vi strävar efter att välja varumärken som har naturliga och ekologiska produkter med en närliggande produktion. Vi använder själva innehållet i boxarna och tror på produkterna. Vi är övertygade om att det gör vårt sortiment riktigt bra. Vi följer utvecklingen och ser till att du får prova väl beprövade klassiker som det senaste på marknaden."

Det finns tre olika boxar att välja mellan: Mammaboxen, Lyxboxen och Surpriseboxen!

I samarbete med Mammabox får jag ge dig en kod på 10% rabatt på valfri mammabox! Du uppger koden: MISSTOSSEQUEEN i samband med din beställning! Koden är giltig till 18/12-2016!

In och kika på deras hemsida, Facebook och Instagram genom att trycka på bilderna ovan !

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

hberggren
hberggren,
Nu är veckans blogg vinnare uppe på bloggen, kika in om det blev just du! Kram <3
nouw.com/hberggren
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
sweetwords
sweetwords,
Oh så underbar box
nouw.com/sweetwords
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jennysvardag
Jennysvardag,
Vilken rolig Box, blir lite sugen på att testa en 😊
nouw.com/jennysvardag
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag är med riktigt sugen på det!! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
maxarna
maxarna,
Wow!! Å min man vet inte vad han ska ge mig i julklapp.. Här har vi svaret.. 😉
nouw.com/maxarna
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Hahaha mitt i prick!! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Fanny,
åå!! Detta var superbra tips, tackar 😃
www.devote.se/fannymagnusson
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,