Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vissa ditt intresse; eller förlora mitt..

Hur mår du?

Har du haft det bra?

Hur har din vecka sätt ut hittills?

Några planer för resten av veckan och helgen?

En sömnlös natt..

Här sitter jag i soffan mitt i natten med Lykka i knäet.. Dämpad belysning och något från Netflix spelas på tv:n. Regnet smattrar på inglasningen där ute, och det är inte nådigt heller.

Denna veckan har inte varit bra, och den lär nog fortsätta i samma spår resten av veckan. Droppen blev igår när jag fick brev från enheten jag vänt mig till för hjälp med min ångest, nekad! Jag ringde mitt nya val av vårdcentral och de ska skicka hem en kallelse. När jag kommer dit ska jag ta upp mitt psykiska mående samt smärtan i mina händer (Som enbart blir värre och värre). Jag är så trött nu på att inte få den hjälp jag behöver. Jag får ännu mer ångest av att inte bli tagen på allvar. Av att inte få hjälpen jag behöver.

Den här ångesten är verkligen en ond cirkel just nu, ångest på ångest för att jag har ångest.. Riktigt svårt att förklara med ord, hur och vad jag känner..

Det här med relationer är en svår sak i samband med hur jag mår. Alla relationer. Vänskap, familjen och kärleken.. Jag stänger inne mig själv, till viss del. Jag träffar människor, i den mån jag orkar. Men i vissa relationer så är det personer som bara tar och tar.. Ger ingenting/inte mycket alls tillbaka. Det ska vara när de kan, när de vill, när de har tid. Men jag då? Vissa tar jag varje tillfälle, så fort jag får tillfälle att umgås/träffas.. medan andra vill jag bara säga nej för att sätta ner foten. Fine att man lever olika liv med olika förutsättningar.. Men försök möta mig halvvägs så lovar jag att jag gör det samma! Detta är så svårt att skriva om just detta, utan att de ska låta fel och eller/invecklat. Men samtidigt känner jag att om just du tar åt dig av dessa orden så ska du nog se över vår relation.

Nej nu släpper vi det där, ville bara "kräka" av mig lite..

Helgen är snart här. Jag och Casper pratade lite smått innan om vi kanske ska åka upp till mamma och Janne då. Så skönt att komma ifrån Helsingborg lite då och då.

Måste bara säga att det är så kul att ni är så många som kikar in här dagligen även fast jag är sämst på att uppdatera.. Jag har ingen motivation alls till bloggen, som jag nämnt tidigare. Jag ansöker/accepterar inga samarbeten här nu heller. Jag håller mig till Instagram, (där finns en tävling just nu för dig som är intresserad) det är inte lika "avancerat", kan jag ens uttrycka mig så!? Jag accepterar knappt några samarbeten där heller just nu.. Jag känner att jag inte kan leverera till 110% och jag vill verkligen inte göra något halvdant!

Vilket tradigt inlägg detta blev kände jag. Massa gnäll och negativitet.. Men är min vardag just nu!

Det är så skönt att jag har Casper här, han får mig att kämpa mig genom dagarna!

Min klippa. Min kärlek. Min grabb.

Har du någon speciell som får dig att kämpa dig framåt?

Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan bädda ner mig tänkte jag..

Sov gott och dröm sött.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

livetmedangest
livetmedangest,
Mina barn får mig att kämpa och orka varje dag!
nouw.com/livetmedangest
Pauline
Pauline,
så jobbigt, hoppas allt blir bra för dig <3
lillafrokenhurtig.blogg.se
IP: 82.99.3.229