Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Visa omtanke, uppskattning och massa extra kärlek..

Igår gnällde jag över en hel del, jag ber om ursäkt samtidigt som jag inte gör det. Det var tydligen jätte många som kände igen sig i orden jag skrev, Jag fick massor av respons där folk skrev att de kände en liten lättnad: av att få veta att de inte är ensamma.. Detta är just en av anledningarna till att jag tycker det är så kul att pyssla med sociala medier: att nå ut till människor!

Jag blir lika fascinerad varje gång jag får positiv och peppande respons på mina sociala medier. Jag blir så sjukt taggad på att göra mer och jag blir motiverad till att försöka göra bättre ifrån mig. Samt det får mig till att vilja nå ut till så många fler!

Här sitter jag en lördag morgon och filosoferar över mitt liv. Den enda som kan göra något är jag själv! Jag måste ta hand om mig själv: på bästa möjliga sätt! Jag kan inte gå runt och vara ledsen/arg/gråta pga vad andra människor säger & gör, jag måste rycka upp mig själv och försöka tänka så positivt som det bara går!

Jag har funderat riktigt mycket under gårdagen angående den onda cirkeln jag hamnat i. Jag måste bryta cirkeln, och det är snarast möjligt för väggen är så sjukt nära. Det gör ont i både kropp och själ, riktigt jävla ont rent ut sagt! Jag känner att det är väldigt nära väggen som jag gick in i början av 2018, jag vill verkligen inte krocka.

Kommer jag lyckas ta mig upp om jag verkligen krockar?

Hur ska jag ta mig ur?

Vågar jag ta mig ur?

Hur kommer det påverka mig?


Tankar, drömmar & mål 2021

- Att kunna få åka och hälsa på pappa i Torrevieja, Spanien.

- Få ett heltidsjobb, Jag söker 1-5 jobb varje dag, skam den som ger sig!

- Inbokat samarbete med Natasha på Milltown tattoo i Höganäs i början av April, jag ska göra två tatueringar (på bröstkorgen & under nyckelbenet) Boka ett samarbete till, fast till hösten (cover-up på vänster underarm).

- Hålla mig väck från dåliga ovanor som jag haft tidigare i livet.

- Lära mig ekonomi & bli mer ekonomisk.

- Få in struktur och ordentliga rutiner i vardagen. Både den veckan Casper är här men även den veckan jag är själv.

- Ta tag i min viktresa som jag så länge har tjatat om, nu får det vara nock, på allvar. Jag måste ta hand om min kropp, jag blir inte yngre!

- Fortsätta att stötta en väldigt skoltrött Casper. Uppmuntran dagligen och sitta tillsammans med honom vid läxläsning och dylikt.

- Fortsätta gå hos psykologen, tidigare när jag har gått och pratat med en professionell så har det slutat med att jag har slutat gå dit för att det har blivit alldeles för jobbigt, men denna gången kommer jag stanna kvar!

- Jag måste sluta vara så jäkla naiv och blåögd, sluta att krusa människor. Säga nej när jag verkligen inte vill något samt säga ifrån direkt när det är något jag stör mig på/tycker är jobbigt!

- Fixa till i min lägenhet så den kan börja kännas som min safezone någon gång.

- Jobba med att öppna mig för Alle när det kommer till mitt mående. Jag har en form av spärr som gör att jag stänger mig inne när jag mår som sämst och jag puttar bort folk för stunden.

- Vid minsta lilla drama så kommer jag säga hejdå till de människor som framkallar det, jag är för gammal för sådant samt mitt mående reder inte ut sådant, jag överanalyserar extremt mycket och det kan göra att situationer lätt bli mer än vad de behöver bli!

- Prioritera dem som jag märker prioriterar mig och Casper! Visa omtanke, uppskattning och massa extra kärlek till dem som verkligen finns vid vår sida på riktigt!

- Casper fyller 15 år i början av April och då blir det party! Det ska bli en av de bästa dagarna i hans liv. Det är egentligen hans pappas helg men J var snäll och sa ja när skickade och frågade om det var okej för honom att Casper var här då.


Vet du något företag (helst i Helsingborg men hela Skåne går bra) som behöver personal så skriv gärna en kommentar nedan eller maila mig: jenniferfryksater@hotmail.com.

Jag tar verkligen emot & uppskattar alla tips jag kan få!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer