Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vilken kategori anser du att din blogg tillhör?

Jag fick en väldigt elak kommentar här om dagen; den angrepp både mig OCH Casper. Hemsk människa du är som ens får för dig att skriva sådana elaka saker samt kalla oss sådana saker, kom och säg det till mig öga mot öga så ska vi se om du är lika tuff då!

Jag kommer inte skriva ut den här vad personen skrev, men person skrev bland annat en mild sak men som jag tog åt mig av då mina sociala medier står mig varmt om hjärtat och det är att jag har påstått att jag driver en mammablogg?!


Whaaaat? När har jag någonsin påstått detta?

Här på Nouw kan du välja vilken kategori du ska blogga inom. Jag har valt Personligt; då jag är väldigt personlig. Jag har ALLTID sagt att detta är en personlig blogg! Aldrig någonsin har jag nämnt något om mammablogg.. Sedan när skriver jag om barnrelaterade saker i den utsträckningen så att min blogg skulle passa in i den kategorin?

Det är inte förrens nu de senaste månaderna som jag har börjat involvera Casper i min blogg. Han har fått upp ögonen för de här med sociala medier och han älskar ju youtube (du har säkert sätt några av våra klipp där, om inte och du vill kika in dem så hittar du dem HÄR). Samt att jag nämner INTE Casper i min blogg om jag inte har frågat honom om tillåtelse först! Han är så pass gammal så han får bestämma helt själv när och om han vill vara delaktig, oftast får jag ett ja men en del gånger får jag ett nej och det är klart att jag respektera det!

Ska jag vara ärlig så läser jag inte alls många mammabloggar. Just för att de flesta har små små barn och det är inget jag kan relatera till.


Vad tycker du? Är min blogg en mammablogg eller en personlig blogg? Borde jag byta kategori? Om ja, till vadå? Vilken kategori hör din blogg till?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Tycker din blogg är väldigt personlig vilket jga gillar. Och du, skit i kommentarerna!! Du är grym<3
nouw.com/elllensvensson
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Finns alltid personer som tvunget ska trycka ner andra, dom kommer alltid att finnas så det bästa är att bara skaka av sig det och gå vidare.
Personligt tycker jag din blogg hör hemma under, mammabloggar för mig är där barnen finns med på något sätt i varje inlägg 😊
nouw.com/aqpsjumper
Jag vet inte vad personen skrivit men förstår jag ditt inlägg rätt är det för att någon inte tycker du har en mammablogg, men personen tolkar det som att du ser din blogg som det? Tycker liksom att det där med att kategorisera eller som det så fint heter nisha sina bloggar är skittråkigt 😉. Min blogg är typ precis allting skulle jag säga, jag kan inte nisha min blogg eftersom jag helt enkelt som person aldrig passat in i en ram för specfik mall. Jag har aldrig känt mig som en del i ett sammanhang på en plats utan kan vara så mycket mera. Lite därav min bloggtitel också även om jag inte helt uttrycker det så 😉. Men jag är liksom så mycket mer än en inriktning, ska jag välja något kommer min blogg aldrig bli mig utan ågot sterilt och tråkigt som inte passar mig som person. Jag bryr mig inte ett dugg om hur andra kategoriserar sig och nishas men själv bryr jag mig inte alls. Skit i det där och var personligblogg om det är dit du vill vara nishad eller mammablogg om det är så, den enda som bryr sig är snäva personer som vill köra tåget på en rak räls.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så tråkigt med sådant!!
Min ligger också under personligt då jag tycker det passar bäst.
nouw.com/shinelikeapearl
Jag tycker det är svårt att sätta en kategori på bloggen faktiskt, men jag tror jag skulle sätta min under personlig och samhälle faktiskt.
evahle.se
Frökenny ,
Vilken konstig kommentar, i min blogg blandar jag friskt mellan ämnen - alla bitar som är en del av dig tycker jag har en självklar plats på din blogg så mycket som du känner för. Varför skulle det vara vattentäta skott mellan en personlig blogg och en mammablogg? Mammor är också personer och många personer är också mammor 😉 🌸💕
nouw.com/frökenny
Emma
,
Blir faktiskt inte förvånad över hur ynkliga vissa människor kan vara...
Du ska absolut aldrig ta åt dig av dessa nättroll.
Tycker det känns som att din kategori stämmer perfekt in på din blogg och du gör ett superbra arbete.
Lillan Kind ,
Jag skulle nog inte kalla din blogg för en mammablogg, utan jag tycker att den passar bra i personligt.
varapavag.se
Idamida
Idamida,
Personen fattar tydligen inte kategorier eller något... :/ Din blogg är verkligen inte en mammablogg! Behåll din personliga kategori 😉 Alltid roligt att följa med och läsa bloggen din. GO Dig! <3
nouw.com/idamida
nobodyals
nobodyals,
Du har en personlig och mycket fin blogg. Jag har också kategorin personlig blogg och tar in min dotter ibland men mammablogg därför nej det tycker jag inte. fortsätt du!!
nouw.com/nobodyals