Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vilken kategori anser du att din blogg tillhör?

Jag fick en väldigt elak kommentar här om dagen; den angrepp både mig OCH Casper. Hemsk människa du är som ens får för dig att skriva sådana elaka saker samt kalla oss sådana saker, kom och säg det till mig öga mot öga så ska vi se om du är lika tuff då!

Jag kommer inte skriva ut den här vad personen skrev, men person skrev bland annat en mild sak men som jag tog åt mig av då mina sociala medier står mig varmt om hjärtat och det är att jag har påstått att jag driver en mammablogg?!


Whaaaat? När har jag någonsin påstått detta?

Här på Nouw kan du välja vilken kategori du ska blogga inom. Jag har valt Personligt; då jag är väldigt personlig. Jag har ALLTID sagt att detta är en personlig blogg! Aldrig någonsin har jag nämnt något om mammablogg.. Sedan när skriver jag om barnrelaterade saker i den utsträckningen så att min blogg skulle passa in i den kategorin?

Det är inte förrens nu de senaste månaderna som jag har börjat involvera Casper i min blogg. Han har fått upp ögonen för de här med sociala medier och han älskar ju youtube (du har säkert sätt några av våra klipp där, om inte och du vill kika in dem så hittar du dem HÄR). Samt att jag nämner INTE Casper i min blogg om jag inte har frågat honom om tillåtelse först! Han är så pass gammal så han får bestämma helt själv när och om han vill vara delaktig, oftast får jag ett ja men en del gånger får jag ett nej och det är klart att jag respektera det!

Ska jag vara ärlig så läser jag inte alls många mammabloggar. Just för att de flesta har små små barn och det är inget jag kan relatera till.


Vad tycker du? Är min blogg en mammablogg eller en personlig blogg? Borde jag byta kategori? Om ja, till vadå? Vilken kategori hör din blogg till?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Personen fattar tydligen inte kategorier eller något... :/ Din blogg är verkligen inte en mammablogg! Behåll din personliga kategori 😉 Alltid roligt att följa med och läsa bloggen din. GO Dig! <3
nouw.com/idamida
nobodyals
nobodyals,
Du har en personlig och mycket fin blogg. Jag har också kategorin personlig blogg och tar in min dotter ibland men mammablogg därför nej det tycker jag inte. fortsätt du!!
nouw.com/nobodyals
IP: 82.99.3.229