Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vikten av att jämföra!

Betalt samarbete.

Goddag söndag och fina du!

Har du haft en bra helg? Det har jag haft! Den har bestått av bad, värme, fläskpannkaka, kakor, barnvakt och häng med bästa vännen! Lite av allt med andra ord!

Dock har vi inte kunnat hitta på speciellt mycket då allt (eller ja nästan) kostar pengar i dagens läge! Vi var dock nere på grannområdet igår och hade kul i vattenaktiviteterna, men det är ju bara kul en stund liksom då det är samma sak där varje dag.. Som ensamstående och att jag jobbar deltid just nu ger inga miljoner på kontot kan jag tala om..

Vissa dagar kan jag tänka: Så skönt det skulle vara att ta ett lån så vi kan göra saker som kostar lite mer så att säga..

Låna pengar av Bynk är ju en möjlighet. Inne hos dem kan du jämföra olika långivare; gällande räntan bland annat. Bynk har låga inkomstkrav och du får din utbetalning efter 1-2 dagar (dock inte på helger/röda dagar). Du måste minst ha en årsinkomst på 120 000 kr och ha ett fast arbete. Snabblån och privatlån har de; och de bryr sig inte om vad du ska använda pengarna till! Du kan närsom betalar in på ditt lån om du exempelvis får in lite mer pengar en månad och du har 4 betalningsfria månader per år!


Jag har ett sparkonto men tyvärr ingen möjlighet att spara så jätte mycket just nu. Till hösten när jag ska gå upp i timmar så kommer det bli lite mer som jag kan spara. Jag vill spara så jag och Casper kan åka till min pappa i Spanien över nyår detta året (han firar jul hos sin pappa detta året).

Sparkontot.nu letar fram de som har högst ränta, avgiftsfria uttag och helt utan avgifter! Du kan lätt bygga upp din ekonomiska framtid via dessa sparkonton! Att spara pengar via ett sparkonto till dina barn är ju också en fördel för dem i framtiden!

Min son har ett sparkonto och ett fondkonto som han fick när han döptes. De kommer han inte åt förrens han är 18 år och 21 år. Tanken är att dessa pengar ska gå till körkort och dylikt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer