Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vid minsta lilla varningstecken..

Godkväll fina du..

Har din vecka börjat bra?

Min började bra men ändrades väldigt snabbt! I dagens läge så är det ren fakta att alla känner alla, mer eller mindre.. Hur svårt kan det vara egentligen att vara ärlig? Är det verkligen så jäkla svårt? Inte ens 10% av jordens befolkning verkar veta vad ärlighet är.. Är det inte "bättre" att bli sårad av sanning än lycklig av lögnen? Behandlar man inte personer så som man själv vill bli behandlad? Jag kommer nog aldrig att förstå det där med att inte kunna vara ärlig.. Jag lovade mig själv att dra mig ur vid minsta lilla varningstecken; så det var haj och godbye direkt! Jag är för gammal för en massa lekar alltså.. Summan av kardemumman: Jag dejtar inte den personen jag berättat om här i bloggen längre! Tack mina fina vänner för att jag alltid kan prata med er, om allt!

Kom ihåg en sak fina du: Vad det än gäller så kommer sanningen alltid fram, för eller senare!


Jag har träffat Sanna en runda idag. Varit ute på två promenader. Kollat några avsnitt av I huvudet på en gärningsman. Jag meckade ihop den godaste räksalladen ever till lunch och middag, mums! Där finns till imorgon också., wooop!

Vad har du gjort denna måndag?

Nej nu ska jag ta en dusch, ropa in Lykka och sedan bädda ner mig på soffan för att kolla lite till på serien jag nämnde ovan!


Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Jag är också trött på oärliga människor och det är bra att du har dina fina vänner som stöttar dig! <3 Kramis
starbys.se
znogge,
Ärlighet är ett krav i en relation och en självklarhet helt enkelt.
znogge.wordpress.com
Heléna,
Så tråkigt gumman 😟 Det lät ju så bra med honom. Tur att du upptäckte i tid att han inte var något för dig! Du är en fantastisk kvinna så den rätte finns någonstans därute och väntar på dig <3 Så gott med räksallad - underbart!!! Hoppas du får en riktigt fin tisdag vännen! Stor kram <3
lehdla.blogg.se
Linda,
Jadu, det är bra många som inte vet vad ärlighet är för något tyvärr. Ärlighet varar längst tycker jag.
adnilas.blogg.se
wiper,
Jag gillar också när folk är ärliga för hur skall man annars kunna tro på det dom säger och även när det gäller politik och värdsläge. Jag har för länge sen passerat datinglivet men jag har gått på en del nitar genom åren tills jag träffade Mr right 😉 Det lät gott med räksalladen. Ha en härlig tisdag. Hälsning Malin
wiper.bloggplatsen.se
Wifeey,
Finns inget värreän oärliga människor, inte ens lönt ens tid

Kram ♡
wifeey.se
Sandra,
Du förtjänar verkligen det allra bästa och inget annat vännen ♡ Bra att du vet vad du förtjänar och kan se igenom all bullshit.
sr0sen.wordpress.com
Ullie,
va räd om dej <3
weberskold..se
livetmedangest
livetmedangest,
Skönt när man upptäcker saker innan det går för långt. Det är helt sjukt att folk inte kan vara ärliga. Har själv varit i liknande sits!
nouw.com/livetmedangest
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Nej jag förstår inte riktigt det där med att inte kunna vara ärlig, jag tror aldrig att jag kommer förstå det..
nouw.com/jenniferssynpalivet
LadyInaa
LadyInaa,
Finns tillfällen som denna då man måste tänka på sig
nouw.com/ladyinaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja man måste verkligen tänka på sig själv, oftast mycket mer än vad man gör..
nouw.com/jenniferssynpalivet