Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vi kämpar tillsammans - Mija!

Psykisk ohälsa..

Förra veckan gjorde jag en video på min Youtube kanal, du hittar den här, där jag pratade om psykisk ohälsa och att försöka sprida positivitet nu när hösten/vintern är på ingång och vi är då många som hamnar i negativa tider.

Jag har fått riktigt bra respons den senaste tiden på detta jag gör (vet inte riktigt vad jag ska kalla detta) och det känns riktigt kul kan jag säga!

Jag gör det inte för mig, jag gör det för oss! Alla som lider av psykisk ohälsa!


Som sagt: Vi kämpar tillsammans!

Fina @mijapersson nämnde mig och mitt nya tänkande i sin blogg i samband med att jag gjorde detta och hon hakade på idèn direkt. En fantastisk tjej som verkar ha hjärtat på helt rätt plats och så en liten shoutout här till henne förtjänar hon!

Här hittar du Mija´s inlägg som hon skrev!Jag har kommit på vad jag ska kalla allt detta: #jmtpepp

Ett fast ord för detta jag sysslar med, vare sig det är på Instagram, facebook eller Youtbe! Du får mer än gärna använda min hashtag om du uppdaterar i dina sociala medier angående psykisk ohälsa!

Ju fler vi är som kämpar tillsammans, desto bättre!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Inne hos Ina ,
Det är så viktigt att prata om psykisk ohälsa. Det är också viktigt att försöka sprida positivitet och hitta strategier för att klara perioder som man vet är jobbiga.
innehosina.com
Yasminegill
Yasminegill,
så viktigt att våga prata om, så många som lider av psykisk ohälsa tyvärr. <3 härligt med bra vänner kram
nouw.com/yasminegill