Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vart har du befunnit dig hela mitt liv?

Hallåja fina du, kul att du tittar in hos just mig!

Hur mår du? Har du en bra helg hittills?

Jag mår faktiskt bra, bättre än vad jag har gjort på länge, så jag njuter av varenda minut! Gäller att suga åt sig av varenda bra minut man har! Kände jag fick titta in här en snabbis och visa att jag lever..

Igår kväll blev det lite sällskapsspel med Casper och Alle, blev rätt sent inatt så vi sov till tjugo över två idag, helt galet alltså! Var meningen att vi skulle åkt till Tropikariet idag men blev inte så medtanke på att vi sov så pass länge som vi gjorde. Istället så åkte vi till McDonalds och käkade, sedan blev det en runda till Elitsol för lite fejksol. Det var något fel på rören i det solariumet jag solade i så jag skickade sms till ägaren när jag hade solat klart och jag fick ett solkort värt 2000 kr som plåster på såret, snacka om att jag blev överlycklig, solen räddad fram tills sommaren nu ju! Blev en runda inom Maxi på vägen hem. Alle han är på AW med jobbet i Malmö ikväll.

Casper spelar in någon video på sin Tiktok just och jag sitter här med datorn i knäet och kollar på Riverdale, faktiskt rätt bra serie.

Imorgon (eller ja idag om vi tittar på klockan) så ska jag, Casper och min bror Marcus åka till min mamma en sväng. Sedan är det inplanerat en promenad med en nyfunnen vän här på området där jag bor. Alle kommer när han har slutat jobba imorgon kväll, myspys att ha haft honom här så många dagar denna veckan! Jag trivs verkligen så sjukt bra i hans sällskap, denna trygghet han ger mig har jag inte känt på många många år. En helt fantastisk människa, jag har frågat honom flera gånger vart han har befunnit sig hela mitt liv!?

Slängde i lite färg i håret under kvällens gång, vad tycks?

Jag livade i FEMALE POWER när vi kom hem och där blev det helt spontant att jag färgade hår och bryn haha. Jag är så sjukt spontan när det kommer till hår. Tycker jag passa bättre i denna färgen än det röda jag färgade sist så jag lär köra med denna hädanefter. Ska dock prova med blått någon gång också, hur fräckt hade inte det varit liksom!?

Sov gott & dröm sött fina du!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer