Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vårt första evengemang som JJ Event..

Sponsrat inlägg

En relativt tidig lördag förmiddag tog jag bussen ner till stan/Helsingborg central för att möta upp Angelica då hon reste från Växjö för att delta på just vårt event! Vi klickade direkt och munnarna gick i ett på oss medan vi begav oss hem till mig för att vänta ut tiden tills det var time. Efter någon timme kom Johanna (min partner i denna eventbyrå som styr upp dagens event) och efter enbart en liten stund så begav vi oss ut till parkeringen och Johanna´s bil..

J & J - två väldigt taggade och nervösa kvinnor!

Vi fick två avhopp i sista sekund (en kvällen innan och en bara någon timme innan det skulle börja)så vi fick ta in reserver: Jenny och Sanna. Jenny kontaktade jagkvällen innan så hon fick ändå lite framförhållning, men Sanna ringde vi bara 2 timmar innan eventet skulle börja och hon tackade ja direkt!

Som krav på detta event (och på alla kommande event) så har vi haft att alla måste ha ett instagram konto så det har vi varit noga med att kolla när vi skickade ut VIP-inbjudningarna!

Fika...

Lite innan klockan 13:00 så möta vi upp Dessie , som var först på plats för att invänta resten av skaran på 7 vuxna och tre barn..

Vi började alltså vårt event med inriktning MAT & hallon/lakrits (därav klädvalet som du kan se på mig och Johanna) på ett ställe i Helsingborg som heter Fika på Berga! Där fick vi i samarbete med dem vars en fralla, kaffe och en kanelbulle med hallon & lakrits tema.

Hur gott liksom!?

Under fikans gång så pratade och skrattade vi allihopa riktigt rejält tillsammans och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord, även fast vi "egentligen" skulle prata om vårt gemensamma intresse/hobby/jobb: sociala medier!

Innan vi gick där ifrån så fick alla vars två lappar med frågor: en med 3 frågor om mig och en med 3 frågor om Johanna, för att sedan lämna över dem till oss innan vi för iväg till nästa ställe..

Då är det time för eventets andra och sista anhalt!

En del av gänget i väntan på att bli insläppta.

Min kollega välkomnar alla

Hur fin kan en drink vara egentligen!?

När vi alla välkomnades in så bjöd Elin (Lakritsfabrikens eventplanerare) en riktigt fräsig välkomst-drink! Ja du ser ju ovan hur den verkligen glittrar och självklart var den i smak av hallon & lakrits! När alla damerna hade fått sina drinkar så var det time för..

Provsmakning

Vi fick smaka 6 olika från deras sortiment i samarbete med dem! WOW som smaklökarna dansade tango alltså! Jag ville bara ha mer och mer under tiden som Elin berättade om Lakritsfabrikens historia samt vad det var vi stoppade för något i munnen. Vi alla lyssnade väldigt spänt då det fanns mycket som vi inte hade koll på.. Exempelvis att du kan ha lakrits i matlagningen..

Lite mer avslappnade och självklart måste Instagram uppdateras även fast eventet är i full gång!

Vi fick gå runt och kika på hela sortimentet och vi fick mer än gärna handla med oss hem; det var en del som passade på!

En av företagen som sponsrade var..

Samt alla fick vars en goodiebag från Lakritsfabriken!

och sist men absolut inte minst..

Håll utkik för självklart ska du få se vad boxarna innhöll samt snart kommer det ut info om kommande event som bir av redan innan årsskiftet om allt går som vi vill!


Stort tack till dig som valde att tacka ja till våra VIP-inbjudningar, dig som vann plats via tävling på Instagram och till dig som kunde hoppa in i sista minuten:

Stort tack till dig min fina partner/kollega! 

För dig som inte vet så är JJ Event är en förkortning för Johanna & Jennifer´s event!

Våra sociala medier:

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

denisetiainen
denisetiainen,
Låter som en väldigt lyckad dag! Vad roligt 😀
nouw.com/denisetiainen
IP: 82.99.3.229