Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Var personlig med oss! #1

5 frågor från Angelica till Jennifer!

💙💙💙


1. Vilket jobb har du trivts minst på?

Denna var inte så svår, den sista städfirman jag jobbade på, jag städade hemma hos privatpersoner.. Jag jobbade själv dag ut och dag in, Jag var alltid själv.. Det gick nästan så långt så jag började prata med mig själv haha.

2. Har du någon grej som du gör som du inte tror andra gör?

Ja!! Hakar gurka och citron (med skal) och har som kvällssnacks istället för godis och sådant!! Perfekt kombo enligt mig! Mycket vätska, beskt plus surt, mums säger jag bara!


3. Vad skulle du aldrig kunna jobba inom?

Jag hade aldrig kunnat jobba som strippa! Just för att jag inte alls är bekväm i min kropp och hur den ser ut!!


4. Om du fick 10 000, hade du kunnat delta i paradiset hotell då?

Nej det hade jag inte gjort!! Det programmet går enbart ut på drama, skitsnack, sex, alkohol och fina kroppar. Det är absolut ingenting för mig då jag verkligen hatar drama och skitsnack! Sex hade jag aldrig kunnat ha i tv, hallå jag är mamma, vilken förebild skulle det vara liksom!? Alkohol kan jag dricka på helgerna med mina vänner om jag skulle bli sugen haha. Och sist men inte minst så skäms jag för mycket över min kropp för att springa rundor halvnaken bland en massa folk jag inte känner samt inför hela svenska folket!!


5. Har du någon gång varit vän med någon men inte velat och inte vågat ta dig ur vänskapen?

Nej inte vad jag kan komma på så här på rak arm! Men däremot har jag varit vän (höll god min är nog mer rätt ord här) med en person bara för att denne var tillsammans med min (f.d) vän..Kika in hos @AngelicaElversson och se vilka frågor hon fick av mig!

Kommer du på en fråga som du vill ställa till Angelica så skriv den i en kommentar nedan och använder jag mig av just din fråga så är det klart att du får en länkning som tack!

Väljer du att svara på våra frågor i ett inlägg hos dig så tagga oss gärna eller kommentera nedan så kikar vi in hos dig!

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Haha! Alltså denna grejen kan bli såååå sjuk med frågor vi kan komma på till varandra! Bästa teamet 😃 Kul att läsa dina svar, kan se mig dig gå runt o städa och prata för dig själv hahahah! Kram vännen min <3
nouw.com/angelicaelversson
znogge,
Nej strippa vore inte aktuellt för mig heller, den saken är säker! Av många anledningar faktiskt...
znogge.wordpress.com