Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Välkommen till Mammahjärtats gröna matevent för ensamstående föräldrar!

Just nu söker vi 10-12 stycken ensamstående mammor eller pappor som vill anmäla sig till Mammahjärtats allra första event den 20 Januari i Bromma!

Har du en önskan om att ge dig själv och dina barn en grönare kost och mer matglädje? Under en inspirerande eftermiddag och kväll bjuder vi in till gemensam matlagning för tio utvalda ensamstående föräldrar som vill umgås kring matlagning och lära sig mer om vegetarisk kost.

Vi kommer laga mat tillsammans i ett stort och vackert kök som sponsras av www.hyrstudio.se. Där kommer vi jobba med ett helhetstänk under ledning av kocken Gunilla Matura Blom från Blommans kök.

Gunilla kommer att vara matansvarig för detta event och har mycket expertis när det kommer till att hålla kurser och workshops. Hon kommer att skräddarsy en meny åt oss, det gemensamma målet är -att göra eventet oförglömligt. Mammorna och papporna kommer att få en möjlighet att bredda sina kunskaper om vegetariska råvaror och ta med sig ny matinspiration hem.

Eventet är gratis för de föräldrar som blir utvalda att delta. Du som vill vara med anmäler dig via formuläret HÄR och sedan återkommer vi till dig med besked om plats. Till eventet finns 10 platser.

Eventet kommer att filmas av ett filmteam och fotograferas av de två professionella fotograferna Jimmy Ebbesson och Malin Nerby.

Eventet kommer att ske i Bromma klockan 11-16 den 20 Januari!

I shopen på Mammahjärtat.se får du 20% rabatt på ditt köp med koden: Jennifer20

Passa på! ♡

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Veiken,
Det är alltid bra att bredda sina matkunskaper så man kan integrera grönt med kött och fisk! Kram
veiken.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Gabriella ,
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
fillifjonka
fillifjonka,

Ååh vad detta hade varit kul att få åka på, men tyvärr har jag inte råd/möjlighet att ta mig till Bromma. Men gärna om det blir av en annan gång! ❤

nouw.com/fillifjonka