Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Väljer jag att ta tjuren i hornen och starta eget så ska jag absolut..

Sponsrat inlägg i samarbete med

Du som har följt mig ett tag vet att jag under en längre tid gärna vill starta eget. Eget inom mina sociala medier. Jag har nog till och med tjatat om det en del.. Jag har dock inte fått tummarna ur då jag känner att jag inte har tillräckligt med kött på benen samt för att jag vet inte om jag hade rätt ut det på egen hand. Ja min osäkerhet är det som hindrar mig i dagens läge..

Det som även hindrar mig lite att starta eget är det här med ekonomi. Det har jag aldrig någonsin varit vass på.. Jag vet hur jag fakturerar företag, men jag vet ingenting när det kommer till att betala företagsskatt och allt det där. Ja jag är ett stort frågetecken i väldigt många frågor gällande att starta eget företag!

Väljer jag att ta tjuren i hornen och starta eget så ska jag absolut bli medlem i Företagarna, som du kan läsa mer om nedan..

Företagarna har funnits enda sedan 1905 och då var det flest hantverkare som var medlemmar. Idag är de en organisation för alla företagare i Sverige!

De finns för dem som vill och vågar satsa på sin dröm; på så sätt att de erbjuder förmåner och praktisk hjälp så som juridisk hjälp, krishantering, få hjälp med försäkringar samt rabatter på bland annat elektronik, resor hotell och bilar. De hjälper till så ditt företag får rätt förutsättningar så du verkligen kan nå din dröm och dina mål med bland annat utbildningar och workshops i deras 250 lokala föreningar över vårt land.

De har handböcker och guider så som vad som gäller vid sommarjobbare, hyra lokal samt Arbetsgivarhandboken!

Just nu i denna Corona-pandemi så hjälper de gärna till med frågor angående bland annat anställda och avtal!Du kan få jätte mycket stöd och hjälp angående frågor i dessa Corona-tider.

Är du medlem i Företagarna så tar du del av erbjudande som hjälper dig i ditt företagande och som även kan underlätta för dig!

Kolla in Företagarna du också!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Veiken,
Självklatrt ska man ta den hjälp man kan få. Att vara medlem i företagarna är inte gratis! Just saying. Lycka till!
www.veiken.se/
Annie - Stora Små Äventyr,
Det är verkligen kul att ha eget. Ekonomin behöver inte bli jättekrånglig. Nu kör jag min enskilda firma vid sidan av mitt lärarjobb, vilket är jätteskönt, speciellt nu.
Kan även tipsa om verksamt.se där det finns väldigt bra information, det är även därigenom man startar eget 😊
biglittleadventures.se
Emma Engström,
Är själv SÅ sugen på att starta eget, haft i tankarna hur länge som helst! Detta låter ju kanonbra 😃
nouw.com/emmaengstrom
Johanna Utterberg ,
Så bra tips för företagare! 😊
johannautterberg.se