Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Vågen gör min ångest extremt intensiv..

Godkväll fina du!

Hur är det med dig så här sista dagen i Oktober månad? Med mig är det sådär, Casper åkte till sin pappa idag och de dagarna brukar alltid vara jobbiga för mig. Men vi ses ju snart igen som tur är!💙

Idag har jag och mamma varit ute och gått tre gånger. Så skönt, bästa terapin alltså! Har varit underbart väder och det gäller att passa på medan vi fortfarande har varma solstrålar i vardagen! Jag, mamma och Casper spelade några rundor yatzy innan han åkte; självklart så utklassade han både mig och min mamma... Annars har jag inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lugnt. Jag har ignorerat min telefon en del, det är skönt ibland.

Vad har du gjort idag? Har du/ditt/dina barn gått bus eller godis?

Det är redan November om någon timme, helt sjukt hur snabbt hösten har gått.. Håller du inte med!? Poff säger det så är det snart julafton..


Ångesten går hand i hand med min viktnedgång..

Under min uppväxt blev jag mobbad pga min övervikt..

Sammanlagt från Mars 2013 och fram tills idag så har jag gått ner cirka 40 kg. Det har varit över 60 kg men jag har gått upp cirka 20 kg, det vet redan du som är stammis här inne.. När jag var som smalast så vägde jag 56 kg: jag var som ett vandrande skelett. Det var inte fint eller charmigt någonstans kan jag tala om! Skinn och ben: det var jag! Jag mådde inte alls bra där och då..

Sedan min operationsdag (gastric bypass) så har min värsta mardröm varit att gå upp i vikt!!!

Sedan sommaren 2018 så har jag gått upp i vikt. I början mådde jag väldigt dåligt och viktuppgången gav mig grov ångest; sedan fick jag ångest för att jag hade ångest, det blev en ond ond cirkel! När jag har extrem ångesttröstäter jag.. Det har gjort att jag har ökat dessa kilo..

Jag har slutat väga mig.. Det blev ett beroende för mig att vågen skulle visa en viss siffra..

Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag trivs bättre med de kurvor jag har idag än de kurvor jag inte hade för 1 1/2 år sedan! Jag skämdes över att visa mig i underkläder för mitt ex och jag skämdes för att visa mig i bikini på stranden..

Det gör jag inte idag!

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med dessa orden förutom:

Huvudsaken är att du är nöjd med din kropp! Skit i vad alla andra tycker, tänker och säger!

Trivs du med att vara storleken större än vad "normen säger" så show it. Trivs du med att vara storleken mindre än vad "normen säger" så show it där med!! Var stolt över den du är och över hur du väljer att se ut!!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Du är så fin så ❤️
nouw.com/jeenyrosen
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag tycker du är fin och jag tycker inte alls att du är stor <3
nouw.com/2barnsmammaochfru
MariasVardag
MariasVardag,
Du är jättefin ♥️
nouw.com/mariasvardag
Ramiro
Ramiro,
moaastrom
moaastrom,
Åh att folk mobbar andra på grund av deras kroppar tycker jag är så barnsligt, du är fin som du är <3
nouw.com/moaastrom