Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Vad ska du göra när du misstänker att din partner är otrogen

Min vän misstänker att hens partner är otrogen. Hen har bra bevis på detta samt sin magkänsla. Mitt råd till min vän var att ställa sin partner mot väggen! Jag hade inte gett mig. Jag hade tjatat och tjatat, jag hade bett min partner visa sin mobil/sms/samtal samt visat sina sociala medier för mig. Jag hade gjort detta pågrund av att jag har blivit bedragen tidigare och jag vet vilka knep mitt ex använde sig av!

Misstänker du att din partner är otrogen så tar du reda på all fakta innan du gör något förhastat! Speciellt om det är rykten du fått höra.. DU ska ha allt svart på vitt!


💎 Prata med din partner och inte andra. (Jag tog upp det med mitt ex direkt, tyvärr fick jag förnekelse direkt)

💎 Be om att få kolla mobilen. Kolla samtalslistor och sms (Mitt ex sparade aldrig brudens nummer i sina kontakter utan lät numret ligga kvar längst ner i telefonlistan över mottagna och raderade de senaste inkomna från henne).

💎 Vägrar din partner att låta dig se på hens telefon/sociala medierdöljer hen något. (Mitt ex vägrade visa mig och laddade ner en app som tog foto när det trycktes på hemknappen på hans tele och då kunde han se om jag hade varit inne på hans telefon utan att han visste om det)

💎 Blir din partner arg på dig för att du tar upp ämnet, så är hen oftast skyldig. (Mitt ex blev fly förbannad på mig när jag tog upp det med honom; flög ut ur lägenheten och slog sönder möbler)

💎 Du ska aldrig tro att det är ditt fel. (Jag skyllde på mig själv väldigt länge med tankar som att vi hade för lite sex, att jag inte var bra nog i sängen m.m.)

💎 Lägg aldrig över skulden på den personen din partner är otrogen med. (Jag gav bruden all skulden tyvärr, det var henne jag hatade, inte mitt ex)

💎 Lita alltid på din magkänsla. (Min stämde till 99,9 % och jag följde den)

💎 Försök inte förlåta, lämna och gå vidare! (Jag förlät men glömde aldrig. Jag plågade mig själv varje dag med misstankar om att han skulle göra det igen. Det gjorde mer ont än vad jag var lycklig)


GLÖM ALDRIG ATT OTROHET ÄR INGET MISSTAG; DET ÄR ETT AKTIVT VAL!

  • Mina tankar
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Sabina, mamma vid 15 ,
SV; Eller huuur! 😃 haha

Åh, otrohet är ett sånt jävla jobbigt ämne att diskutera alltså. Jag tror att mer eller mindre alla säger samma sak - skulle någon vara otrogen mot mig så skulle jag lämna dem DIREKT! Min nuvarande har varit otrogen flera gånger mot mig och jag har tagit tillbaka honom varje gång, han var t.om otrogen mot mig då jag var gravid. Jag vet egentligen inte varför jag tog tillbaka honom men jag tror att jag helt enkelt ville se en förändring och idag är han ärlig med allt! Jag få kolla hans telefon förut fick jag inte ens kolla vad klockan var på hans telefon och sådär
saabiina.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja det är ett jobbigt ämne, men ack så vanligt 😟 Ja jag sa så med innan mitt ex var det mot mig, men jag tog tillbaka honom, gång på gång 😟 Så jag förstår dig och hur du tänker!!
nouw.com/jenniferssynpalivet
MALIN,
Gör ont i hela hjärtat att läsa detta.... fy för otrohet! Kram
www.devote.se/malinkirstine
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det gjorde ont i hela hjärtat att vara med om det.. 😟 kram
nouw.com/jenniferssynpalivet
Väldigt bra inlägg! Mitt ex var otrogen emot mig x antal gånger men jag har förlåtit honom för att gå vidare med mitt liv. Igenom otroheten så fann han sin fru vilket jag idag är glad för honom skull. Jag hatar inte honom för han var otrogen för jag kan inte hata någon jag en gång har älskat.
Jag tycker inte man ska anta att sin partner döljer något för han inte vill ge sin telefon till dig för det är hans ägodel och hans beslut. Vissa människor inklusive mig har privata saker på telefonen som jag ALDRIG skulle vilja att andra skulle se så jag skulle aldrig ge bort min telefon även om min partner skulle tro att jag var otrogen. Han hade fått litat på mina ord helt enkelt.

acinorev.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack! Ja jag har förlåtit mitt ex med och den som han var otrogen med! Jag tror det är viktigt för att kunna gå vidare!!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Vet exakt hur det känns! Otrohet är det värsta som finns i ett förhållande och när man visar intresse och söker uppmärksamhet ifrån andra ❤️
nouw.com/jeenyrosen
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Usch ja riktigt hemskt och kränkande är det 😟 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
ullie,
det är ju tråkigt att man inte kan tala sanning o säga som det är tro man ska ha kakan o äte en annan suck avskyr otrohet verkligen det värsta som finns o dålig stil
weberskold.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jätte tråkigt 😟 Det är respektlöst!
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby,
Usch för otrohet och så himla bra skrivet av dig! <3 Kramis
starbys.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Linda,
Bra skrivet!!
lindaviktoria.se
Annelie,
Gudars vad bra du skriver,, skulle kunnat vara jag som hade skrivit detta, för EXAKT så anser jag också.

Hoppas att det löser sig för din vän, ovissheten tär på en något så vansinnigt mycket.

Ha nu en jättefin onsdag.. // Kramen Annelie
gifta6570.bloggplatsen.se
bolmgren
bolmgren,
Bra inlägg 😊
nouw.com/bolmgren
Michelle ,
Bra skrivet och viktigt! Tråkigt bara att man inte kan göra slut direkt istället för att vara otrogen..
michellekuru.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja men precis.. Gör slut så kan man göra vad man vill, när man vill, men vem man vill!!
nouw.com/jenniferssynpalivet