Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

underbart att få höra honom göra det

Hej fina du!

Har du haft en bra röd dag?

Jag och Casper tog verkligen värsta sovmorgonen, lite innan klockan 14 vaknade vi. Så länge har vi nog aldrig sovit tidigare och ändå somnade vi relativt tidigt igår.

Jag har lapat sol deluxe och drack massor av kaffe i trädgården idag. Nästan 20 grader och fullt solsken har vi haft här i Helsingborg, love it! Jag och Casper var ute och gick en runda innan han slöt upp med sina vänner. De gick hem till en av vännerna och grillade, då passade jag på att damma och dammsuga, Under sen eftermiddag trillade gänget in här, för lan och övernattning!

Jag har fått order om att hålla mig i sovrummet, på en madrass då Casper nya säng inte har kommit än, medan de har tagit över vardagsrummet/soffan och min säng haha. Så mycket som Casper har skrattat ikväll har han inte skrattat på väldigt länge och det är så underbart att få höra honom göra det! En av grabbarna sa till Casper för en liten stund sen att så trygg som han känner sig här har han aldrig känt tidigare när han har sovit någonstans! Det är den känslan jag alltid har velat att Caspers kompisar ska känna här hemma hos oss, det var så mina vänner alltid kände hos oss när jag bodde hemma hos min mamma!

Nu har grabbarna bäddat ner sig till en film och jag ligger nerbäddade och kollar på filmen After på Viaplay!

Vad har du gjort idag?

4 år sedan..

Idag är det 4 år sedan min farmor somnade in!

Alzheimers led hon av. Vilket är ärftligt, så jag väntar mig att det kommer hända mig.

Farmor var en av de få som verkligen stöttade mig i beslutet att behålla Casper. Hon sa ofta till mig att jag skulle gå min egna väg, och aldrig någonsin bry mig om vad andra tyckte om mitt liv och mina beslut!

Vila i frid min fina och fantastiska farmor!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Oj det var verkligen en sovmorgon! ☺️ Men vad skönt att känna att man verkligen fått sova ut! Och vädret igår var ju verkligen underbart 😍 mer såna dagar tack!
nouw.com/hilma
znogge,
Det var ett väldigt gott betyg från kompisen <3
znogge.wordpress.com
Carolina,
Vad fint att höra din sons underbara skratt. Det kan jag tänka mig värmer mamma hjärtat! 😊
knaset.com