Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Temat är mat!

Godkväll min vän och ovän!

Här sitter jag helt själv och klockan visar nästan mitt i natten och jag njuter av tystnaden! Den är ljuvlig.. Det enda jag hör är fläkten och lite ljud från tv:n.. Ingen mamma, ingen pappa och ingen Casper; bara jag i min lägenhet!

Mamma åkte hem idag, när jag följde henne till bussen så stötte jag på pappa och min bror Micael; jag åt lunch med dem när mamma blivit lämnad på busshållsplatsen. Det blev på Swedish Diner (gamla Camillas). Jag åter vårrulle med pommes, nom nom! Efter lunchen så körde vi hem Micael och där efter tog jag och pappa en kaffe och kanelbulleFika på Berga, mums! Lite ärenden gjordes innan pappa släppte av mig här hemma; var meningen att pappa skulle komma och vara här idag men min bror fick förlängd semester så pappa ska vara där någon dag till..

När jag kom hem så ringde jag Sanna och vi har pratat i telefon i flera timmar under kvällens gång, så brukar nästan alla kvällar vara.. Jag passade på att köra en riktigt storstädning av lägenheten samt jag tvättade alla sängkläder samt filtar. Känns som ett helt nytt hem.. Nu har jag inte mammas saker liggande här och där samt Caspers saker är på sina ställen.. Nu känns det som mitt hem igen! Jag längtar tills jag får hem ett stort paket med heminredning till ett samarbete jag har på gång!

Under kvällen har jag kollat på Youtube, jag har kunnat sprunga rundor i enbart underkläder, ätit glassar, bloggat, supportat på Instagram och skrivit med @AngelicaElversson.

Vad har du gjort denna tisdag?


Jag fick sms av Caspers pappa J i måndags och det han vidarebefodrade till mig var ett sms från Caspers nya lärare; där stod det att första dagen hade gått bra för Casper. Han hade skött sig exemplariskt! Dock hade han inte fått i sig någon lunch, han tappar aptiten pga sin medicin (Ritalin vid morgon och lunch) samt hans special kost har inte kommit igång än.. Casper är jätte duktig som tar bussen från Kingelstad till Gantofta varje dag som han är hos sin pappa. När han är hos mig varannan vecka så ska han ta bussen ner till Knutpunkten (central stationen här i Helsingborg) för att sedan ta tåget mot Ystad som stannar i Gantofta. Jag kommer att åka med honom/möta honom efter skolan de första dagarna, tills han känner sig säker att åka själv. Han brukar klara sådant här jätte bra så jag tror inte det kommer ta många dagar alls för honom!

Men usch vad jag tradar.. Hoppas inte du har tröttnat riktigt än på mina ord.. Jag säger dock godnatt innan jag fortsätter med något helt annat här!


Låt det bli torsdag NU!

Jag är riktigt taggad för mitt och @Lifeandkids event!! Vi är i full gång med planering och på Torsdag (när Johanna och hennes yngsta dotter Maya kommer hit) ska vi skicka iväg några mail.. Till vilka kommer du (håll koll dina sociala medier kan jag avslöja lite så här smått) märka väldigt snart 😉 Nästan allt är klart och det känns så bra att ha nästan allt fixat så här pass tidigt.. Jag kan avslöja en sak till, det är inriktningen/temat på eventet: Mat. Både jag och Johanna la ut en röstning på Instagram angående vilka teman på event som lockade mest (vi hade redan bestämt inriktning innan röstningen var över. Skönhet och mat blev de som var mest populära! Barn och mode fick inte alls många röster..

Har du varit på bloggmiddag och/eller event någon gång?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Åh, skönt med en bra start i skolan!
nouw.com/lindaviktoriaaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja det är super viktigt! 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Johanna Utterberg ,
Så härligt med egentid och vara lite ensam hemma 😊
johannautterberg.se
petra,
så skönt att allt funkar så bra med sonen,nix inte varit på någon bloggmiddag ,kramar
mammansprinsessor.blogg.se
by_anniess
by_anniess,
Ha en fin kväll<3
nouw.com/by_anniess
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ida,
Så spännande med bloggmiddag!! Blir säkert superbra 😃
idanilssonphoto.se
Emma
,
Skulle du inte åka till Spanien och bo där en period? Hur går det med de planerna? 🤗
Em,
Men åh så roligt 😍
www.emmamatildaa.se
Så fint att det gick så bra för honom i skolan tycker jag, sånt där känns alltid bra som förälder 😊
www.saramadeleine.se
Julia,
Vad roligt att du ska ha event 😊 aldrigvarit på något, jag är ju ingen riktig bloggare lix 😊
ajlimuller.se
Sofia,
den här veckan har det varit full fokus på folkhögskolan som började efter sommaruppehållet .. mums vår rullar är så jäkla gött
misssofiahult.blogspot.com/