Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Tappa tänder och att överleva

Jag gör det jag är bra på: Jag fortsätter att kämpa!!

De senaste nätterna så har jag drömt om att jag har tappat mina framtänder.. I ungefär en veckas tid för att vara mer specifik.. Eftersom jag drömt om detta upprepade gånger så kunde jag inte låta bli att googla drömtydning och då det här med att tappa tänder..

Väldigt läskigt svar om jag får säga det själv. Vad jag förstår det som så går drömmarna ihop med mitt fysiska och psykiska mående! Jag hade aldrig kunnat tro att när jag drömde om tänder så är det kopplat med mitt välmående..

Brukar du komma ihåg vad du drömmer om och tror du på det här med drömtydning?

Jag mår ju riktigt dåligt just nu: och har gjort under en väldigt lång tid om jag ska vara ärlig och som du säkert har märkt av en hel del här vissa dagar.. . Psykiska som även blir fysiska Det psykiska gör att jag stänger inne mig för det mesta och det gör att min kropp inte blir "aktiverad" på det sättet jag vill.. Kan jag ens uttrycka mig så?!?

Just pga allt som har hänt under 2019 (väldigt privata saker, de närmsta vet) så kommer jag inte att köra en genomgång av det gångna året.

Detta året har enbart handlat om att överleva: nästa år kommer att handla om att försöka leva..

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
Kämpa på fina du
nouw.com/familjennordberg
Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Åh fy såna där mardrömmar om tänderna hade jag ofta förut. Så ledsen jag blir att du haft det så tufft det här året vännen. Jag hoppas verkligen 2020 blir så mycket bättre för dig <3.
www.saramadeleine.se
IP: 82.99.3.229