Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Tandblekning 2020 - nästan alla gör det!

Sponsrat inlägg i samarbete med Tandblekning.co

Hej fina du!

Hur mår du denna fredag?

Jag mår faktiskt bra! Ja med handen på hjärtat så kan jag verkligen säga att jag mår bra!

Jag avnjuter just nu en kopp kaffe och ska strax hoppa in i duschen. Ikväll vankas det party här hos mig. Jag inväntar att en vän ska komma hem från jobb så vi kan åka iväg och fixa lite dricka för att sedan bege mig hemåt igen och fixa mig!

Du som är vän med mig på Facebook och/eller följer mig på Instagram har säkert sätt vinsten som jag vann i en tävling på Instagram i December när det härjade en massa tävlingar där i julkalendrar.. Om inte så kommer du se här i bloggen imorgon vad det är för vinst!

Det jag vann har iallafall med utseendet att göra.. Så därför tänkte jag att vi ska prata lite mer om utseende här och nu..

Tandblekning är något jag har gått och funderat på att göra i några år nu, men jag har ärligt inte fått tummarna ur rent ut sagt.. Och det är inte direkt billigt att gå till tandläkaren och få detta gjort!

Jag har kikat rundor inne hos Tandblekning.co och de har produkter så att jag kan bleka tänder här hemma, hur bra liksom!?!

Oftast går en tandblekning hemma till på så sätt att du lägger en gel på dina tänder och sedan placerar sedan en så kallad tandskena, du låter det sitta på i några minuter för att sedan ta bort skenan och sköljer bort gelen. Det finns även ett kit som innehåller något som liknar en penna med men en liten borste som du drar över/målar tand för tand. Produkten finns som sagt redan i penseln! Tredje sättet är remsor där du får två remsor (en där uppe och en där nere), du låter dem sitta på en stund för att sedan ta av och kanske skölja bort gelrester. Snabbt och lätt alla tre sätten!

Tandblekning.co har snabb leverans och gratis frakt; passa på du med!


Ha en fin helg och ta hand om dig!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Vad mysigt det låter med party hos dig!! 🥳 Hoppas det blir bra!!
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så roligt med lite festligheter 😍 ha en toppen kväll!
nouw.com/emelieanderssoon