Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Svartsjuka och överanalysera!

Jag är inte som alla andra; jag vet! 


Jag förstår inte ens varför?!? Vi träffas inte. Vart kommer den ifrån?

Man lägger märke till mycket via sociala medier i dagens läge.. Vad det sedan betyder det vet man aldrig till 100%, det är lätt att man misstolkar eller så är det rätt spår man är inne på! Det här med sociala medier är både på gott och ont!

Det här med känslor och kärlek är nog inget för mig har jag , det har jag insett den senaste tiden.. Jag har nog en förbannelse över mig!

Jag försöker att inte tänka så mycket, men så ser jag namnet så är det "kört". Inte att jag blir direkt ledsen (saknaden gör mig lite små ledsen ibland dock); utan en form av glad känsla. Kanske för att jag tänker tillbaka..

Hur är det möjligt för en människa att sätta ett så här stort avtryck i ens liv på så kort tid? Jag förstår verkligen inte detta!!

Det är typiskt mig att överanalysera.. tänk om, varför.. you name it.. Kan jag verkligen sakna någon som egentligen inte var min??

Jag brukar få höra att jag gör just detta då jag har så mycket känslor i kropp och hjärna.. För mycket så jag inte riktigt vet hur jag ska sortera..


Jag måste gå vidare; jag vet det själv med så kom inte med någon pekpinne tack! 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Massa kramar<3
nouw.com/by_anniess
Fnulan,
Du är älskvärd, det är bara det att de du mött är så tröga att dom inte fattar!
www.fnulan.se
Fnulan
IP: 82.99.3.229