Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Sun kissed body?

I samarbete med Apotek Hjärtat

Sponsrat inlägg i samarbete med Apotek hjärtat, innehåller adlink.

I cirka 1 1/2 år så använde jag "solsprutor", som de kallas, men för några månader sedan så slutade jag med dem, pga ekonomin, och är nu i dagens läge en riktig blekfis..

Jag fick tips om en body lotion från ACO som var med brun-utan-sol och googlade rundor lite. Den jag fick tips om var väldigt brun (minns inte riktigt vilken nyans) men jag såg att ACO hade en nyans ljusare, Light tan heter den.

Jag började att använda den för någon dag sedan och enligt infon så ska "brännan" byggas upp stegvis om jag använder den regelbundet. Ska bli spännande att se om den verkligen fungerar, och om den gör det så kanske jag klickar hem den mörkare nyansen när jag fått lite färg!?


ACO Sunkissed Self-Tanning Body Lotion

  • - Hudkräm med lätt 'brun utan sol'-effekt
  • - Ger en gradvis solbrun nyans samtidigt som den återfuktar huden
  • - Går snabbt in i huden så att du slipper kladd
  • ACO Sunkissed Body Lotion Gradual Effect är en kräm för kroppen med lätt 'brun utan sol'-effekt. Den ger en lätt gradvis solbränna samtidigt som den återfuktar huden och ger den lyster. Lotionen kan användas dagligen så att du behåller en solkysst ton. Krämen tas snabbt upp av huden så att du slipper kladd. Milt parfymerad. 200 ml.

Har du provat brun-utan-sol någon gång?


Du kan beställa den inne hos Apotek hjärtat där de just nu har 20% rabatt på vissa produkter, inkluderat denna body lotion!


Apotek Hjärtat strävar efter att ge dig bättre hälsa och större välbefinnande. På derar e-handel kan du både beställa hem dina receptbelagda läkemedel och handla produkter från hela deras sortiment.

Utöver receptfria läkemedel hittar du även produkter för hela familjen från makeup, munvård, kosttillskott, baby- och barnprodukter, produkter till rökavvänjning, djurvård, självtester, intimprodukter och lindring vid olika besvär

Apotek Hjärtat har fri frakt och snabb och smidig levereras dit du vill, direkt hem eller till ett av deras fysiska apotek nära dig.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

wiper,
Jag använder själv samma märke men då som solskydd. Jag har inte solat på många år men man går ju ändå omkring i solen på sommaren. Jag har använt brun utan sol i flera år förut . Tack för tipset som jag tar till mig. Jag är själv så blek numera så jag skall nog testa igen lite längre fram. Jag handlar för det mesta på Apoteket Hjärtat så det passar bra. I dessa tider får jag skicka efter för jag får inte gå in nånstan just nu.

Ha en skön söndag
Hälsning Malin
wiper.bloggplatsen.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack för tipset ❤️
nouw.com/missjohansson
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Så lite så 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
by_anniess
by_anniess,
Bra tips! 😊 Ja jag har provat andra i kräm och sprayform 😊
nouw.com/by_anniess
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag har provat massa annat jag med 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet
Jenniey Love,
Älskar Aco´s solskydd just då dem återfuktar bra. Men aldrig vågat testa bus överlag då jag är så rädd att det ska bli ojämt. kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
znogge,
Ja, det har jag men det var många år sedan. Då blev i alla fall resultat gräsligt men förhoppningsvis är produkterna bättre i dag.
znogge.wordpress.com
Jag har aldrig använt BUS, men funderar på att testa Ida Wargs så jag hört att den är bra 😊.
www.saramadeleine.se
Emma Engström,
Stod och funderade på om jag kanske skulle köpa den igår när jag var på apoteket, men tänkte att jag funderar lite till haha! Men tack för detta, blev lite klokare 😃
nouw.com/emmaengstrom
johnssons
johnssons,
Ska bli spännande att följa hur den blir och funkar!!❤️
nouw.com/johnssons
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vad kul att du tycker de 😃 <3 Än så länge är jag nöjd med den, mest nöjd att det inte blir fläckar 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby,
Den där blev jag nyfiken på att prova på och bra tips <3 Kramis
starbys.se
cassandra,
så bra produkt 😊
cassandras.se