Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Sun and ducks!

Hej!

Torsdagen är snart över och strax går vi in i helg-mood! Både jag och Casper börjar må bättre. Vi är inte alls lika hängiga. Så idag tog vi en promenad i solen runt Filborna Skogspark (även kallad Barnens skog) tillsammans med Sanna och Julia. Det var riktigt härligt att komma ut i solen! Det blev även att vi matade ankorna då Sanna hade tagit med sig bröd..

Vi bestämde att vi ska ta en promenad imorgon också, eller ja varje dag så länge vädret tillåter det! Både vi vuxna och barnen behöver komma ut! Sedan att vi alla fyra tycker det är mega roligt att gå tillsammans gör det hela mycket bättre! Förra våren och sommaren var vi ute och gick hur långt som helst tillsammans, vi hade riktigt kul! Humle & Dumle (Sanna & Jag) samt Piff & Puff (Casper & Julia)!

Vi har inga planer ihelgen. Grabben bestämde med sin pappa innan idag att han skulle vara här över helgen också... På måndag får vi besked om skolorna här i Helsingborg ska stänga eller inte.. Blir det att dem gör destannar Casper här, om inte åker han hem till sin pappa.

Har du några planer för helgen?

  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

znogge,
Nej, inte direkt men avkoppling och promenader samt hundträning vill jag hinna med. Så härligt vädret var i dag!
znogge.wordpress.com
Heléna,
Så fina bilder och härligt att ni har haft en så fin dag tillsammans! Hoppas ni får en underbar helg nu i solskenet! Jag och Calle ska nog ta med oss matsäck och dra ut i skogen någonstan - behöver frisk luft och mijöombyte efter isoleringen efter min operation. Kram fina du <3
lehdla.blogg.se
Linda,
Underbart med promenader! 😃
adnilas.blogg.se
Veiken,
Härliga bilder på den svenska våren!
Vi lever just nu i ingenmansland. Ska snart tillbaka till Sverige! Hoppas att planen går som planerat! Suck!
He det gorr. Kram
www.veiken.se/
Netti Starby,
Vad skönt att ni mår bra och härligt att ni tog en promenad i solen. 😃 Kramis
starbys.se
Annie - Stora Små Äventyr,
Härligt med solsken och att ni börjar må bättre 😃
biglittleadventures.se