Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Stort utbud av klinker, kakel och mosaik!

Betalt samarbete

I samarbete med Kakelgallerian så vill jag idag tipsa dig om att de säljer kakel, klinker och mosaik till bland annat kök och badrum! De har ett stort utbud med olika stilar och färger. Det är bara att välja och vraka typ.

I deras webshop har de även speglar, skåp och olika blandare som exempelvis köksblandare och badkarsblandare. För utomhusbruk har de poolsten, utomhussten och belysning. De säljer även accessoarer som exempelvis krokar och handdukar samt dekorplattor med väldigt fina dekorationer!


Till badrummet!

I mitt badrum har jag vita målade väggar och vid badkaret, handfatet och toalettstolen så har jag vitt kakel med lite blått i. Jag hade merän gärna bytt ut det till det blåa som du ser nedan. Badrummet hade sätt så mycket mer levande och mysigare ut med det än vad det gör nu!


Till köket!

I mitt kök så har jag en grå tapetserad fondvägg och resten av väggarna är målade i vitt, gråa köksluckor, grått spräckligt golv (lite marmor liknande men ändå inte) och vita vitvaror. Kaklet vid väggskåpen hade jag gärna bytat ut från vita som de är idag till något i det du ser nedan. Behöver jag nämna att jag gillar när allt går i samma färg?!


Hur bor du? Hyresrätt eller botadsrätt? Har du inrett ditt boende själv? Om ja, helt och hållet eller delvis? Vad har du gjort för något?


Hade jag inte bott i en hyresrätt så hade jag direkt beställt från dem till både mitt kök och mitt badrum, utan ens blinka. Gå in och kolla Kakelgallerians utbud!


Kakelgallerian har sin fysiska butik i Kungens kurva och har funnits sedan 2008. De har leverantörer här i Sverige men även några leverantörer från övriga Europa. Från deras webshop så levererar de sina varor i hela Sverige.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Alexandrawiberg
Alexandrawiberg,
LadyInaa
LadyInaa,
😍😍😍
nouw.com/ladyinaa
carolinasvarld2018
carolinasvarld2018,
Så fint till köket synd man inte får göra om utan det bestämmer hyresvärden ❤tack för tipsen kram o Godnatt
nouw.com/carolinasvarld2018
nobodyals
nobodyals,
åhhh det är så fina kakel....tack för tipset
nouw.com/nobodyals
Fnulan,
Alltså dom kan skicka hem alla sina grejer till mig. Jag villhöver....
www.fnulan.se