Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Stööks skoaffär

Betalt inlägg i samarbete med Stooks.se


Skor.. vem älskar inte skor liksom!? Jag är en av dem kan jag villigt erkänna!

Förr så hade jag sjukt mycket skor. Jag hade säckvis kan jag berätta, galet jag vet! Oftast köper jag enbart skor när det är rea. Det gör jag både till mig och Casper. Då vi har samma storlek i skor så får han även ibland skor som jag köpt till mig själv men som jag inte riktigt trivs i; självklart sneakers och liknande!

Nu för tiden så har Casper tre par sneakers och jag har ett par stövlar, två par boots, två par sandaler och tre par sneakers! Alla är köpt på rea!


Sulman Sail Low Blå & Sulman Sail Low Blå

Sortimentet av gummistövlar är stort inne hos Stööks.se! Det finns allt från fodrade barnstövlar, allroundstövlar (som de kallar dem för) som tål bland annat gyttja samt de har även vanliga klassiska modeller av gummistövlar.!

Skechers Mens Venice-T White & Skechers Relven Velton

Jag är riktigt riktigt svag för sneakers oh det har jag alltid varit. Det finns nog inga skönare skor enligt mig. Du kan ha dem till vardag men även till fest liksom! Just nu har jag snöat in på Adidas och modellen som heter Flux. Men jag hittade två par inne hos Stööks.se som jag tyckte var snygga! Och hur bekväma ser inte de gråa ut att vara liksom!!!

Skorna heter Skechers men är olika modeller, som du självklart ser. Relven Velton (de grå) kan jag tycka passar både kvinnor och män medan Venice-T White skriker män fullt ut.

Rieker damstövel med ullfoder & Rieker damboots skinn varmfodrad

På vintern går jag helst i boots. Jag har två modeller själv här hemma (köpt i annan affär); det ena paret är inte fodrad men det andra paret är. Passar mega bra till höst och våren, men även till vintern! Två par skor till trå årstider, det är inte fy skam det inte!

Hos Stööks.se så fann jag två modeller från märket Rieker som jag föll snabbt för. Ett par stövlar och ett par fodrade boots. Jag väljer alltid svart då det oftast passar till allt jag har i min garderob! Båda paren kan du använde till vardag och även till fest tycker jag. Stilrena och enkla men samtidigt sjukt snygga!

Kika gärna in hos Stööks.se och kolla hela deras sortiment! Du kommer absolut inte att bli besviken!


Stööks.se har skor till kvinnor, barn och män. De säljer inte enbart skor utan även accessoar som exempelvis handskar och sulor.


Vad använder du helst för skor på våren och hösten?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer