Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Sponsrad middag tillsammans med Mr S!

Sponsrat inlägg & produkter

I samarbete med Smakbox.se och Eriks® så fick jag för en vecka sedan hem en kyld påse med ingredienser till en härlig middag för två personer!

Jag tänkte bjuda P på denna middag men det blev inte riktigt som vi planerat; så jag bjöd in Mr S på denna måltid! Menyn bestod av ugnsbakad lax från Leröy med säsongens ugnsbakade rotfrukter och Eriks® romsås!

Detta var första gången jag tillagade lax själv och jag måste säga att det var väldigt enkelt. Det var även första gången jag smakar romsås. Men alltså.. Vilken mat! Vilken middag! Riktigt riktigt super gott var det! Det tyckte vi båda två!

Såsen är lanserad av Erik Lallerstedt och innehåller stenbitsrom, creme fraiche, citron, lök och dill! Väldigt rik i smaken var den och jag lär verkligen handla hem den till andra fiskrelaterade måltider!

Vi tog lite vitt vin till middag och det var verkligen pricken över i:et! Vi hade en härlig kväll där samtalsämnena och skratten riktigt flödade hela kvällen!

En perfekt kväll i mysigt sällskap! ❤


Tack Mr S för att du ville avnjuta denna middag med mig, jag hade det jätte trevligt!

Har du smakat denna sås? Om ja, vad tyckte du om den?

Vill du testa Smakboxen så får du just nu 50% rabatt på första boxen hos Smakbox.se när du startar en prenumeration. Du betalar endast 99 kr för första boxen (ord. pris 199 kr). Koden gäller tills mitten av november.

Kod är: MISSJENNIFER


#erikssåser, #eriksromsås #smakbox #smakboxtävling


Mr S vill inte synas i sociala medier där av finns det inga bilder på honom i detta inlägget!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

nobodyals
nobodyals,
så mysigt ni verkade ha det. hoppas det smakade.
nouw.com/nobodyals
Fnulan,
Mums med god mat och mysigt sällskap. Det såg smarrigt ut. Hoppas att ni avslutade med mys på soffan
www.fnulan.se
Fnulan
IP: 82.99.3.229