Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Spela på sport online.

I samarbete med 1X2.se

Idag ska jag faktiskt skriva om en sak som jag inte är så insatt i men som jag gärna vill lära mig mer om. Det är ett tips till dig som tycker om att spela på sport onlie, eller ja till dig med som vill lära dig hur det går till!

Min pappa har alltid spelat på allt från hästar till trisslotter och jag har bett honom att lära mig många gånger, han vinner väldigt ofta också, men vi har tyvärr inte kommit till skott ännu!

1X2.se tipsar om spelbloggar, de bästa bettingsidor, svenska bettingsajter, spelverktyg, bettingskola, statistik & tabeller samt du kan jämföra odd hos dem. Allt för spelaren liksom!

Jag har kollat lite extra på just spelverktygen och bettingskolan då jag inte kan någonting om detta som sagt. För mig som nybörjare så kan jag välja att använda mig av deras onlineskola som består av introduktion, om sports betting och splebolag.

Du kan jämföra oddsen till bland annat Allsvenskan, Premier League, Bundesliga och Champions League. Du kan utveckla dina kunskaper via deras bettingstrategi då de har resurserna för att göra dig till en spelare som vet vad du gör via oddstyper, moneymanagment och oddsjämförelse. Du kan även skapa en spelbok och skriva en egen spelblog via deras hemsida.

De bästa bettingsajterna enligt 1X2.se är Bet365, Pinnacle, William Hill och Betfair.

Brukar du spela på sport online?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer