Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Som en drog för mig!!

Betalt inlägg i samarbete med Vuxen.se!

Alltså. alltså, jag dööööör! Har du varit inne hos Vuxen.se och kollat in deras utbud av sexiga underkläder? Om inte, så gör det!

Jag har kikat rundor där inne en stund nu och jag får inte nog! Du som följt mig ett tag vet att min lilla drog är just sexiga underkläder/sovplagg!

Jag har haft återkommande samarbeten med ett annat företag gällande sådana här plagg och jag springer runt i dem i princip varje kväll. Synd bara att jag inte har någon att visa dem för, men det kommer säkert med tiden. Jag hittade tre plagg/set som jag verkligen föll för inne hos Vuxen.se och dem ser du på bilden ovan! Inte alls i stil med dem jag har här hemma, så dessa hade mer än gärna fått hamna i min samling, jag hade varit som ett barn på julafton! Speciellt nu när mina bröst har läkt så pass bra efter bröstlyftet jag gjorde i början av sommaren så har jag fastnat för plagg utan bygel och vadd om man säger..

Vuxen.se har mycket mer än bara underkläder. De har leksaker för henne, för honom och för er som är ett par. De har även leksaker för fetish och bondage. De har partyprylar för bland annat svensexa samt möhippa och erotiska brädspel.

Vuxen.se har allt för ett underbart förspel! Massageoljor samt glidmedel (med och utan smak/doft), tillbehör för oralsex, sexiga presenter, för lek i badkaret och ljus i olika dofter.

Med lite fantasi så kan den perfekta julklappen komma från Vuxen.se, både för henne och honom!

Alla leveranser är diskreta från dem och där står ingen avsändare på ditt paket.


Rabattkoden "julklapp15" ger dig 15% på hela deras sortimentet till och med den 18/12 kl 23.59.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Vilket bra tips sexiga underkläder är så roligt att titta på och drömma sig bort i 👌😍
nouw.com/amandizan
spelmissbruksbloggen
spelmissbruksbloggen,
Tack för ditt Julklapps Tips !;)
nouw.com/spelmissbruksbloggen
evelinalundin
evelinalundin,
Så fina kläder
nouw.com/evelinalundin
Annaasvensson
Annaasvensson,
Åh så fint! Måste in och kolla 😍😍
nouw.com/annaasvensson