Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Snälla låt detta gå vår väg nu!

Goddag!

Vem mer än jag börjar varje morgon med en stooooor kopp kaffe??

Nu är jag hemma en snabb runda efter jobb. Ska snart bege mig till grabbens skola för utvecklingssamtal. Snälla låt detta gå vår väg! Annars vet vi vad vi måste göra.. Och det vill vi helst slippa!

Efter mötet ska jag och Casper veckahandla, sedan ska vi ta en powerwalk.. Vi ska börja powerwalka tillsammans varje dag tänkte vi och äta nyttigare, båda två!

Ikväll ska jag blogworka och göra upp ett matschema mer exakt. Hinner bara gå genom det lite snabbt nu innan vi ska iväg på mötet.

Hur är din måndag? Vad gör du idag?


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen
  • Nära Kungstorget, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Min måndag har varit mest lugn å chill.. ska försöka ta tag i min kvälls träning igen den här veckan nu å så.🙂👍🏻 har vart tråkigt väder här oxå, mest mulet å trist.
nouw.com/mittlivommig
Yasmine,
Vad kul att ni ska röra på er tillsammans 😊 Bra kvalitetstid 😊 Håller tummarna att utvecklingssamtalet gick bra. Själv har jag jobbat idag! Kram
www.yasmissy.blogg.se
Tilda Malmflod ,
Vad skönt att börja röra dig och äta nyttigt
nouw.com/tildamalmflod
Fnulan,
Jag håller tummarna vännen!! Så bra att kunna gå ut tillsammans, mysigt!
www.fnulan.se
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Ååh vad skönt det lät. Börjar också morgonen med en stor kopp kaffe. Mums! <3
nouw.com/johannasoderberg
Sara
,
Ja kaffe på morgonen är ett måste blundar nästan när jag startar kaffekokaren som jag laddar kvällen innan, haha. Hoppas mötet gick bra! Jag promenerar o stort sett varje dag med mina barn allt från 1 - 3 timmar. Ibland hoppar vi över men oftast inte. Då både jag o barnen har lite kilo att tappa så resonerar jag som så, att jag dom behöver inte så mkt kolhydrater efter skolan eftersom den oftast består av ris pasta el potatis endå. Så det skippar jag helt. jag lagar kött o sallad el kyckling o sallad, men utesluter alltid kolhydraterna, ibland kn jag laga pasta, men då är det bön pasta som gäller. Tacos funkar juh ned bara man ute sluter brödet. På helgen lagar jag likadant fast då med ris el potatis eller vilket tillbehör som behövs. Har sett resultat på både barnen och mig själva. har gjort så i drygt 2 månader nu, och måste säga att vi mår bättre. A juh det har totalt uteslutit griskött med. Nåt gott på lördagen unnar vi oss givetvis och även nån pizza kan beställas. äter Hälsosamt och motionerar tror jag på!
znogge,
Här har det inte hänt så mycket utan dt blev ett pass i gruvan. Håller en tumme för att samtalet gick bra!
znogge.wordpress.com/
charlottelinden.se,
Åh, hoppas att utvecklingssamtalet gick bra för er! Jag minns hur nervös man var inför varje sådant när man var liten. Kan tänka mig att man är ännu mer nervös som förälder!
charlottelinden.se
Johan,
Ibland behöver man lite pusch för att äta bättre och röra på sig. Det bästa är ju att man mår så mycket bättre på alla plan när det väl sker.
grattisvarlden.se
nobodyals
nobodyals,
hoppas ert möte gick bra och att powerwalken var skön
nouw.com/nobodyals