Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Smarta klockor!

Betalt inlägg i samarbete med Allectra.se

Äger du en smartklocka? Det gör faktiskt jag! Dock är jag väldigt dålig på att använda den. Jag använde den flitigt i våras när jag var ute och powerwalkade 1-2 gånger per dag. Nu hänger den tyvärr bara på min hållare till halsband på toaletten..


Vet du vad en smartklocka är?

Inte? Då ska jag försöka förklara det för dig nu!

Det är en klocka som du kopplar ihop med din mobiltelefon via bluetooth. Beroende på vilken modell du har så kan du via klockan styra din musik i telefon, svara och avsluta samtal, räkna hur många steg du tar per dag och även kolla tid och datum som på en vanlig klocka såklart.

Den jag har är en av de billigare varianterna och har inte så många funktioner i sig. Jag önskar dock att jag hade en med fler funktioner.


Allectra.se är en webshop som säljer allt från smarta klockor till leksaker, datorer, foto, film samt till och med saker inom sexlivet.

De har över 40 000 produkter i sitt sortiment, de har alltid fri frakt samt de har snabb leverans - produkterna skickas inom 24-48 timmar!


Här nedan kan du se några av de smartklockor som jag föll för inne hos Allectra.se

Grabben min kom faktiskt och sa till mig för någon vecka sedan att han gärna vill ha en smart klocka. Jag frågade honom varför och han kom med svaret att det hade varit mycket lättare för honom när han är ute och cyklar med sina vänner, då slipper han stanna cykeln för att leta fram telefonen när det exempelvis ringer. Han har ju faktiskt rätt i det han säger så jag sa till honom att då han fyller år i början av april så är ju en smart klocka en perfekt sak att önska sig!

Så ja denna mamman vet exakt vad en av grabbens 13 års present kommer att blir detta året!


Äger du en smart klocka? 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Jag vet vad det är men det är inget jag själv är intresserad av 😊 Najs att du vet vad du ska köpa till honom i present 😊
CheerSarah.devote.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Vi alla kan inte vilja ha allt samma, så hade inte funnits så mycket att välja mellan 😉
nouw.com/jenniferssynpalivet
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Har ingen själv men verkar ju toppen att införskaffa sig en 😃
nouw.com/jenniferlinneaa
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Sarah
IP: 82.99.3.229