Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Skrämmande hur det stämde in på mitt liv som det är just nu..

Tidigare ikväll så läste @Amandizan av mig med hjälp av ett nytaget foto på mig och sina spåkort.

Det är skrämmande hur nästan allting stämde in, sjukt läskigt måste jag säga! Det enda jag inte kan koppla till är det som står i andra stycket..


Du kommer fortfarande ha ångest men..

"När jag började blanda korten så fick jag ont i huvudet. Känns som du har ont i huvudet varje dag mer eller mindre, även axlar och nacke har du ont i. Kan vara att du har haft ont i axlar och nacke i flera år. Men huvudvärken får du dels för att du sover jättedåligt och har ångest. Varje dag. Det är mycket som kanske ser bra ut men när ingen ser så är det kaos. Det är kaos inombords hos dig. Du har precis börjat en lång resa som kommer få dig att bli mycket starkare och gladare. På denna resa som du precis har börjat på kommer du hitta dig själv och kommer kunna lägga saker som har hänt dig bakom dig. Det kommer bli en lång och tuff resa. Men mot slutet av sommaren/året så kommer du må bättre. Du kommer fortfarande ha ångest men du kommer kunna hantera den mycket bättre än vad du gör nu.

Brukar du ha ont i lederna? Händerna?"


Jennifers svar:

Jag döljer för väldigt många vilket kaos som ångesten ger mig och bryter ofta ihop när jag är helt själv. Jag har huvudvärk var och varannan dag, jag har haft ont i händerna nonstop i snart 2 år, jag sover mega dåligt (därav jag får sömntabletter)..

Går det som planerat så kommer mitt liv att gå åt ett helt annat håll än vad det gör just nu, jag relaterar resan ovan till detta faktiskt. Det kommer bli en stor omställning och det kommer krävas mycket hårt jobb för mig att fixa detta psykiskt!


.. Så finns han där för dig!

"Det finns en man i ditt liv som betyder väldigt mycket. Nu har ni en vänskaplig relation men det känns som med tiden när du mår bättre och hittar dig själv så kommer vänskapen växa till kärlek. Ni har redan en otroligt fin vänskap. Oavsett vad som händer så finns han där för dig"


Jennifer svara:

Det fanns ett namn som dök upp i mitt huvud direkt, men vi är ovänner i dagens läge så jag tvivlar på att det kan vara han.. Jag bollade denna med Sanna och hon trodde samma som mig, vi kom inte alls fram till att det kunde vara någon annan.


.. kommer vara så stolt över dig..

"Din son och du kommer fortfarande ha en jättefin relation känns som du ibland kan vara orolig om den kommer förändras men det kommer den inte göra. Han älskar dig och kommer vara så stolt över dig att du tog det beslut du tog"


Jennifer svarar:

Jag och Casper har alltid haft en speciell relation, en relation som många inte har med sina mammor och/eller pappor i dagens läge. Han berättar verkligen allt för mig och jag berättar (nästan) allt för honom, han är min familj och vi kämpar tillsammans liksom. Jag tog ett beslut tidigare i veckan och dessa två stora omställningarna i vårat liv kommer att påverka Casper (och mig såklart), i slutändan så hoppas jag att det blir positivt. Jag tror inte att mina och Caspers relation kommer att påverkas speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Det har varit han och jag mot världen i 13 år, det finns inte en chans att det förändras!

Har du blivit avläst/spådd någon gång?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket aTT jag fick öva på dig och din bästa vän det känns så bra att jag kunde få hjälpa till😀🙏kul att så mycket stämde
nouw.com/amandizan
Jessiekaos
Jessiekaos,
men vad spännande detta var att läsa, och vad kul så mycket stämde också <3
nouw.com/jessiekaos
hedstrandsblogg
hedstrandsblogg,
Spännande att läsa ❤️
nouw.com/hedstrandsblogg
MammaJenny
MammaJenny,
Wow så spännande! Nej det har jag inte, men hade gärna velat testa 😊 Helst ett medium då jag vill veta om min morfar & farmor har det bra i himlen <3
nouw.com/mammajenny
asemartensson
asemartensson,
Häftigt 😊 jag tror jag aldrig blivit de
nouw.com/asemartensson
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
linneaturesson
linneaturesson,
Wow vad häftigt och spännande!
nouw.com/linneaturesson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fin relation och viktig att ta vara på❤
nouw.com/sarahlinnsliv
Yasmine,
Jag har aldrig blivit spådd men tycker att det är lite häftigt och läskigt på samma gång! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Michaela ,
Älskar sånt här faktiskt. Dels för jag själv är så medial och för att det är intressant
nordengrim.nu