Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Simskola & babysim!

Betalt inlägg i samarbete mied vattenhuset.com


Det har varit jobbigt för mig, Casper och hans pappa då Casper lärde sig simma väldigt sent. Så sent som förra sommaren om jag ska vara ärlig och han fyllde 13 år för snart två månader sedan. Att det har tagit så lång tid handlar om att han har varit rädd för djupt vatten, eller ja vatten överlag då han inte ens har klarat av att vara i vattenbrynet på stränderna. Det hände en olycka för några år sedan på utomhusbadet på området vi bor på som gjorde att han blev ännu mer rädd för vatten.

Jag och hans pappa J gick aldrig på babysim med Casper när han var liten. Jag tror att om vi hade gått på babysim med honom så hade han aldrig varit så rädd för vatten som han har varit. Får jag fler barn så kommer jag utan tvivel att gå på babysim.

Casper lärde sig att simma via simskola (arrangerades på idrotts lektionerna i skolan) förra året som de hade på utomhusbadet här på området.

Nu verkligen älskar Casper att bada. I havet, badhus och pooler!Vattenhuset i Solna/Stockholm så har de kurser från babysim upp till vanlig, om jag nu får uttrycka mig så, simskola..

Vattenhuset har välutbildade instruktörer och du som förälder vänjer dig vid vattnet tillsammans med ditt barn i er takt!

En rolig, mysig och bekväm vattenmiljö!


De olika kurserna:

🌊 Plask & lekskola som är för barn som är 1 år -3 år. För de barn som ej har gått på babysim.

🌊 Babysimskola för nybörjare. Detta är första kursen på babysim skolan. Bebisen vänjer sig vid vattnet. Föräldrarna är med.

🌊 Babysimskola 2. Dyker från kanten och simmar mellan föräldrarna.

🌊 Babysimskola 3. Simning och tränar andningsteknik. Tränar så barnen kan bli självständiga i vattnet.

🌊 Miniplaskskola. En fortsättnings kurs för de barn som har gått i babysimskola 3.

🌊 Minisimskola. För barn som är 2 år och som har simmat sedan bebis.

🌊Sim-lekis som är för barn som är 2,5 år - 5 år. För barn som inte har vattenvana och som inte har gått på simskola tidigare.


Har du och ditt barn gått på babysim?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer