Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

SEARCH ENGINE OPTIMISATION

Betalt inlägg i samarbete med Hjalmarcompany.se

Sökoptimering och webbproduktion

Har du koll på det här med SEO (Sökoptimering)?

Ska jag vara ärlig så är jag inte ens lite insatt i detta, men det är på tiden att jag lär mig därav tackade jag ja till detta samarbetet! Utvecklas var ett av mina mål detta året, win win!

Jag ska försöka förklara det jag läst på bäst och lättaste sättet jag kan så alla förstår (ibland kan jag själv har lite svårt att förstå vissa texter):


Vad är SEO?

SEO (från engelska Search Engine Optimisation) är ett samlingsnamn för olika metoder som används för att få en sida på nätet att synas högst upp bland resultaten vid sökningar i bland annat Google.

De som står bakom en sökmotor vill i att resultaten ska vara så relevanta som möjligt för dem som söker på ett visst sökord. Du ska inte sikta in dig på antalet besökare på din sida utan du ska rikta in dig på målgruppen du vill nå ut till!

Jag gick in på Google och sökte på Missjennifer. Nedan kan du se vad jag fick fram! Jag måste säga att jag är nöjd att min blogg ligger överst när jag söker på mitt bloggnamn!


Har du någonsin sökt på ditt bloggnamn eller på ditt företagsnamn?


Hjalmarcompany.se är ett företag i Stockholm som arbetar med personligt engagemang gällande sökoptimering och webbproduktion! De vill hjälpa företagen att öka sin försäljning via sökmotorer. De har många års erfarenhet och som en Google Partner så kan de verkligen sin sak utan tvekan, de är experter på just Google!

Söker du hjälp av webbyrå med bra sökoptimering så tycker jag verkligen att du ska kika in hos dem!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Absolut det har jag gjort, men mest för att hitta ett inlägg jag skrivit för att veta vilket datum det var jag gjorde en viss sak 😊
www.saramadeleine.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Okej 😃 Hittade du det? 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
by_anniess
by_anniess,
Bra inlägg<3
nouw.com/by_anniess
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,