Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Se det där facet i verkligheten?!

Long time..

Hur mår du? Hur har du det?

Det var ett tag sedan jag var här inne. Men jag gjorde det aktiva valet att lägga bloggen på hyllan och enbart fokusera på Instagram och Facebook. Så då blir det sådana här spontana inlägg..

Vi har det helt okej. Jag har varit inne i en bra period ett tag nu. Men jag känner att jag är på väg neråt sakta men säkert.. Det är så med mitt mående, berg och dalbana. Men det är inte lönt att klaga!

Jag har varit i kontakt med arbetsförmedlingen så vi ska tillsammans göra en kartläggning så jag kan påbörja en arbetsträning som sedan ska leda till jobb om båda parter är nöjda. Jag ser fram emot detta enormt. Som jag sa till min handläggare, men min diagnos (ADD) mår jag bäst av att varje vecka ha samma arbetstider, inte vara vid behov och inte veta när jag ska arbeta förrens dagen innan. Hon förstod vad jag menade och vi ska prata mer om det vid kartläggningen med syo på AF.

Casper mår bra och sköter skolan bra! Han verkar mycket mer motiverade nu än förra terminen. Jag (och hans pappa) tror att det är mycket pga den nya medicinen. Jag bryr mig inte riktigt vad det beror på så länge det håller i sig! Ingen frånvaro, inget skolk och inga samtal om bråk/slagsmål..


Säg hej till Lillebror

Denna söta pojk flyttar hem till mig, Casper och Lykka om 4-5 veckor! Vi längtar verkligen tills han kommer hit!

Har du husdjur?


Imorgon fredag blir jag barnledig tills på måndag. Pappahelg väntar för grabben..

Välbehövligt för oss båda kan jag tala om! Hans tonårstrots skojar vi verkligen inte bort! Det där är verkligen en mini version av mig själv i tonåren, förlåt mamma för vad du fick stå ut med haha.

Jag har inga planer än så länge för helgen, men allt kan ändras! Kanske får ta och styra upp så jag får se den där snyggingens face i verkligheten, det är på tiden tycker jag..

Har du några planer för helgen?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och fortsätta kolla på Vampire Diaries..

Sov gott & dröm sött!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Inte lätt att finnas överallt🙂

nouw.com/tilldamedmera
Gladmor
Gladmor,

Livet kan vara tufft, bara att kämpa på. Hoppas du kommer igång med arbetsträningen 😉

nouw.com/gladmor
marielinneaaa
marielinneaaa,

Jag har min anställning via arbetsförmedlingen (kommer inte på vad de heter nu, bidrag som företaget får) . Jag har de pga min grova ångest i perioder, vart utbränd 2 ggr och min ADD! Nu är jag på ett jobb där jag trivs och jag brinner för och skiter i vem som betalar min lön bara jag får mina pengar! Det är ingen skillnad på mig eller någon annan så av egen erfarenhet så kommer de bli bra gumman och jag tror på dig 💗 stor kram! 💗

nouw.com/marielinneaaa
Hilma
Hilma,

Det är jobbigt när humöret åker upp och ner. Hoppas du kan stoppa nedåtgången så att det inte blir för kämpigt ❤️

nouw.com/hilma
MittLivOmMig
MittLivOmMig,

Men aaw vilken söt liten kissemiss då 😊😊 kul å skaffa katt. Ja jag har oxå en katt men han är till åren, men leker som vilken frisk katt som helst(tror han är 13 eller 14 år) å springer runt som en galning ibland haha!😄😄.

nouw.com/mittlivommig