Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Rude..

Godkväll du fina!


Hur har din helg varit? Har du gjort något kul?

Min helg har varit på topp, stressig men på topp! Casper fyller år på onsdag så helgen har bestått av kalas och party för honom! Han är så nöjd med båda två, är han nöjd så är mamma nöjd!

Igår var det premiär i Allsvenskan för vårt älskade HIF!! Vi vann med 3-1 KABOOOOM! ❤💙 På vägen hem så blev det pizza samt min bror och hans sambo kom på besök en stund!

Imorse vaknade jag med ett stort leende på läpparna, med all rätt! Förmiddagen var jätte mysig (när jag väl fick iväg en väldigt trött Cappe till skolan), precis i min smak till morgonkaffet. måste jag säga! Längesedan jag kände mig så trygg och avslappnad när jag sov! "Du är annorlunda... Du är så enkel!"

I eftermiddags så tog jag och Sanna en powerwalk 1,3 km. Från Dalhem till Högaborg och sedan tillbaka. Blev en snabbis inom Maxi och köpte hamburgarbröd (ska överraska Casper med burgare på onsdag när han fyller år), Nu ikväll så har jag och grabben legat i vars en ände i vardagsrummet och börjar kolla på en serie på Netflix.. Jag tycker den är sådär, men Cappe gillar den..

Nu ska jag försöka sova då klockan ringer tidigt imorgon (idag om vi kollar på klockan) .

Sov gott & dröm sött! 


P.s. Kika in på min Instagram där jag tävlar ut en Smakbox Nyfiken då de fyller 3 år samt våren är kommen! Den avslutas den 4/4 kl 23.59 så snabba dig in!!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Stort grattis till Casper (i förskott)!! Se till att fira honom riktigt ordentligt =) KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Emcce
Emcce,
Kul med kalas, vi firade att mina föräldrar vart gifta i 25 år i helgen ☺️
nouw.com/emcce
gifta6570
gifta6570,
Om / när du läser min blogg, så är lösenordet bröllop
nouw.com/gifta6570
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Himla roligt att Casper är nöjd med helgen och hoppas hans födelsedag kommer bli lika bra 😃 Att få bra sömn är ju hur viktigt som helst!!
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Så mysigt med besök från brorsan!
nouw.com/amandassofi
Maria,
Jag har tagit det väldigt lugn och kollat på många filmer i helgen. Så gott med påskmust, must är typ den enda läsk jag dricker 😊
www.iamiamarias.blogg.se