Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Reflex på cykeldäck..

I samarbete med Interlaced

Sponsrat inlägg i samarbete med Tooorch.com

Godkväll fina du!

Hur har din tisdag varit?

Idag har det varit full rulle sedan innan klockan 06. Casper blev hemskickad från skolan iförmiddags pga att han trillade på idrotten och stukade både händerna, ja är det något han har ärvt av mig så är det klumpigheten ja..

Men oh my vilket underbart väder vi har haft hela dagen, jag satt i shorts och linne och solade en stund i trädgården i eftermiddags och under kvällen blev det lite kaffe och basket med Sanna, Kosta och Julia!

Men nu till kvällens huvudämne..

Innan jag läste om detta företaget så hade jag inte aning om att det fanns något som heter cykeldäck med reflexsida.. Har du hört talas om det tidigare? Jag ska berätta lite mer..

Tooorch.com har gjort test på det här cykeldäcket med reflexsida i den verkliga trafiken om man säger och de fotograferade under testets gång. Jag vill bara sticka in med att de här däcken är lagliga innan jag fortsätter!!

De gjorde testen på dagen, på natten med halvljus och på natten med helljus. De gjorde testen utifrån den sträckan där du befinner dig och där bilisten först får syn på dig i samband med bilen i olika hastigheter och den så kallade stoppsträckan (som du ser på bilden nedan). Du kan läsa mer om hela deras test av cykeldäck inne på deras hemsida. Där får du all fakta från början till start, och du kommer se det jag såg..

Det är helt skrämmande vilken skillnad det är på vilket däck du har på din cykel! Det trodde jag faktiskt inte innan jag var inne på Tooorch.com och kollade deras test. Det handlar ju verkligen om liv eller död om jag ska vara ärlig! Vi svenskar, jag har ingen erfarenhet av andra länder, är jätte dåliga på att ha reflexer överhuvudtaget, vare sig vi går eller cyklar! De flesta olyckor händer under kvällarnas mörker..

Här är min lilla "Stina".. utan reflexdäck får jag tyvärr erkänna.

Tooorch.com är en onlineshop där du kan handla slangar, däck (de har tusentals i lager)och andra tillbehör till din cykel som exempelvis ekernyckel och ventilkärneverktyg.

Söker du slangar och däck till din cykel så tycker jag absolut att du ska besöka Tooorch.com!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
åh fin cykel =)
nouw.com/mitttuffaliv