Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Priset blir hemlevererat ikväll!

Hello darling!

Är allt bra med dig denna fina lördag? Vilket underbart väder vi har haft här i Helsingborg idag!! 17 grader och sol samt vindstilla! Lovely är bara förnamnet!

Vi har inte gjort alls mycket idag. Det blev massor av kaffe och frukost för att sedan ta en lång powerwalk samt vi var på City gross en runda också. Vi har varit ute i förrådet med saker som jag har rensat ut från klädkammaren!

Jag vann en tävling på Instagram inatt och priset kommer hemlevererat ikväll om inte jag missuppfattat det.. 1 kg godis från Muncha.se. Nog bra vinst jag som är i full gång med min viktresa.. Jag tänkte att jag faktiskt ska skänka bort godiset till något/några barn där deras föräldrar inte har det så bra ställt, så de kan få lite lördagsmys!

Lite senare (eller imorgon innan han åker till sin pappa) så ska jag och Casper göra en mukbang till vår Youtube kanal i ett samarbete med ett företag som vi har fått lite produkter ifrån, vi tänkte vi ska provsmaka några av dem i denna video tänkte vi! Vi har fått in lite frågor som vi ska svara på under denna mukbang, har du någon fråga eller något ä,mne du tycker vi ska ta upp så skriv det gärna i en kommentar nedan. Alla som kommer med förslag/ställer en fråga kommer att bli länkad, både på Youtube (i beskrivningen till videon) och här i bloggen, som tack liksom!

Nu ska vi sätta oss och äta hemmagjord pizza med egengjord vitlökssås! När vi har ätit så ska jag hoppa in i duschen och sedan ska vi bädda ner oss och kolla på en mini serie som Sanna har tipsat om..


Hur har din lördag varit? Vad har du för planer en kväll som denna?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Vilken bästa vinst med så mycket godis hemlevererat.Vad ska ni smaka på i er mukbang?
kamillaskamera.com/
Sandifighter,
Så mysigt ni har det. Stort grattis till vinsten och den fina gesten du gör. Kommer nog betyda mycket för barn som har det lite tuffare hemma.
sandifighter.se
Sandifighter
IP: 82.99.3.229