Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Personligt skal

Sponsrat inlägg & innehåller adlink.


Det finns verkligen inte allt för många skal till Huawei P30 PRO tyvärr.. Jag har haft en kamp sedan jag fick hem denna telefonen i våras.

Men jag har hittat ett företag som har mycket tillbehör till just min telefon!

It is:

Themobilestore.se


Skalet du ser på bilderna är ett personligt skal där jag valde en bild på mig och Casper: då det alltid kommer vara vi två liksom!❤️ Detta fick jag hemskickat i ett samarbete med Themobilestore.se!
Jag vill gärna ha fler skal där ifrån men det får bli den dagen som min ekonomi tillåter det..
-
Har du inte varit inne och kikat hos Themobilestore.se så tycker jag verkligen att du ska göra det: vilken mobiltelefon du än har för de har ett stort sortiment av tillbehör till mobiltelefoner!


Det var lätt att designa skalet själv på deras hemsida, leveransen gick snabbt och jag är verkligen jätte nöjd med detta skal!


Så ja kika nu in hos

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
Jag har en speciell modell av Sony och till den finns det knappt heller inga skal/fodral. Ibland önskar man att man hade en Iphone när det kommer till tillbehör.
nouw.com/kvintettmamman
Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Aliciasmood
Aliciasmood,