Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Ofrivillig barnlöshet!

Enda sedan barnsben har jag velat ha en stor familj! Massor av barn i olika åldrar och en man som alltid kämpade med mig vad det än gällde..

Inget av det har jag.. Men jag har en vacker, begåvad och smart tonåring vid namn Casper!


Från utomkvedshavandeskap till inget plus alls.

Jag och exet A plussade rätt snabbt första gången, vi hade inte ens varit tillsammans i ett år (vi flyttade ihop efter 6 månader typ). Vi visste dock inte att jag var gravid, men en kväll så hade jag sjuka magsmärtor och jag blödde som aldrig förr. Jag ringde 1177 (A och Casper låg och sov) och de bad mig avvakta till morgondagen. A åkte till jobb och jag tog Casper åk åkte upp till gyn-akuten då jag fortfarande hade samma symtom som kvällen innan. De konstaterade rätt snabbt att det var ett missfall, en klapp på axeln och sen fick jag gå hem.

Andra gången jag blev gravid var bara typ 2 månader efter de ovan hade hänt. Jag plussade på stickan och bokade in ett gymbesök medtanke på tidigare händelse. Det visade sig vara ett utomkvedshavandeskap.. Vi fick avbryta graviditeten och det tog riktigt hårt på mig! Efter det ville jag inte ens prata om att få fler barn! Det fanns inte i min värld längre! Hellre utan fler barn att riskera att må det sättet en gång till..

Efter en semester nere hos min pappa i Spanien så plussade jag några dagar efter att vi kommit hem. Vi båda var så glada (även fast jag var livrädd) och vi berättade för familj och vänner. Allt gick bra..

Fram tills jag var i vecka 15 och fick missfall, igen! Jag dog inombords. Jag låg och grät i flera flera timmar på gyn. Då kroppen var tvungen att stöta bort fostret innan jag fick åka hem. Moderkakan vägrade släppa så de fick klicka av den. Det gjorde sjukt ont.. Sedan fick vi åka hem mitt i natten..

Efter det plussade vi inte alls på nästan 3 år.. Jag vet inte om det var ödet eller om det var jag som hade blivit skadad efter de tripparna av graviditeter..

Men min dröm sprack i det förhållandet! Hade jag inlett ett förhållande idag så kommer jag inte ta upp fler-barn-frågan! Jag vill inte ha fler barn! Jag orkar inte gå genom samma resa igen..

Efter sommaren ska jag ringa till gyn och diskutera en sterilisering.


Mina fantastiska extra barN!

Julia, Ellinor, Ludde, Ella och Maya..

Mina fina extra barn som deras mammor, Sanna och Johanna, är min äldsta och närmsta vänner.


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellstrom
Mrs.Kjellstrom,
Förstår din sorg då jag har sjukt svårt att bli gravid- nästan ingen chans alls o sen 02% att barnet vill stanna
Men vill du inte ha ett barn till innan du bestämmer dig för att ta bort de kvinnliga?
Har oxå funderat på att ta bort skitet haha - nä men finaste du, finns om du behöver prata om de
www.mrskjellstrom.se
Ullie
Ullie,
åhh gumman ja blir så lesen av att läsa <3 . vi va barnlösa i massor av år o ja hade missfall i vv 12 så v hur hemskt o ja bblev super sjuk efter
skickar alla styrkekramar till dej vännen o vist 'r det skönt att man kan ha extra barn o låna underbart
weberskold..se
IP: 82.99.3.229