Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Nu är det nära!

Godmorgon! 


Onsdagen är kommen.. Vi är mitt i veckan.. Ja det har du säkert sten koll på, men ville bara påminna om att helgen är nära nu!

Igår på förmiddagen hade jag besök av @Lifeandkids och lilla Maya på frukostbesök sedan jobbade jag och när jag kom som blev det att tvätta och vika helgens tvättberg. Sanna och Julia kom hit en runda på kvällen. Sanna hjälpte mig med att fixa på inglasningen, börjar bli mer än nöjd nu! Och Julia spelade Roblox med Casper. De hade även med sig nybakade kanelbullar som morsan (Sannas mamma) hade bakat. Vi planerade även inför söndagens match (HIF - MFF)! ❤💙 Jag somnade dock väldigt sent inatt, Mr Sööt höll mig sällskap lite på småtimmarna tills John Blund kom på besök!

Nu har Casper gått till skolan, eller ja snart en timme sedan. Jag sitter i soffan med laptopen i knäet, kaffe koppen i handen och Nyhetsmorgon på tv. Jag ska åka till jobbet om två timmar.. I eftermiddag har Casper lovat mig att han ska klippa gräset, we will see.. haha! Jag ska försöka få till att färga håret idag.

Vad har du för planer denna onsdag?


  • Vardagen

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad roligt att du ska färga håret och idag har jag jobbat och nu lagar jag mat. Ikväll blir det bara häng i soffan 😃 Kramis
starbys.se
Yasmine,
Min onsdag har varit fullbokad så snart tänkte jag faktiskt sova! 😊 Kram
yasmissy.blogg.se
Hoppas håret blev fint 😃
maddisenj.se
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Gött det lät med nybakta bullar då!😉😋😋 kul å färga håret. Det gjorde jag i måndags hos frissan.🙂
nouw.com/mittlivommig
Linda,
Mysigt med besök och snart är det helg. Jag jobbar imorgon, gött nästan själv på jobbet då får man mkt gjort!
Svar: Ja, solglasögon med styrka vill jag med ha! Funderar på att ta ett sådant där abonnemang där man får 3 par för en fast månadskostnad.
www.lindamarie.nu