Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Northern light since 1980

Betalt inlägg i samarbete med Lampan.se


Alltså låt oss prata om det här med lampor .. Detta är ju en ren djungel enligt mig!!!

Sedan jag flyttade till den lägenheten jag bor i nu (för ett år sedan) så har jag möblerat om en miljon gånger kan jag säga. Allt från möblerna till tavlorna och till lamporna. Vad passar vart? Och vart vill jag ha vad liksom? Jag har letat lampor till mitt kök, mitt vardagsrum, till Caspers rum och till min inglasning. En ren djungel som sagt..

Jag har ännu inte kommit fram till riktigt hur jag vill ha det om jag ska vara ärlig, speciellt inte när det kommer till det här med lamporna..


Lampan.se = LAMPOR OCH BELYSNING PÅ NÄTET

Jag har varit inne på Lampan.se och kikat rundor lite. De har ett väldigt stort sortiment när det kommer till belysning kan jag säga! De har belysning till ditt hem, till kontoret, till trädgården, till sommarstugan; ja till allt i princip! Leveransen tar enbart 2-5 arbetsdagar, de har fraktfritt när du handlar för över 500 kr samt du har öppet köp i 30 dagar.

Vi kan börja med tre lampslingor som jag har kikat på som jag tycker är jätte fina och som hade passat på min inglasning. Jag tycker det är sjukt mysigt att ha lite dov belysning där ute..


Jag är mer för taklampa än golvlampa faktiskt. Jag har faktiskt inte en enda golvlampa i mitt hem.. Hur är du när det kommer till att välja mellan de två?

Det finns ju hur många fina taklampor som helst inne hos Lampan.se! Nedan kan du se två stycken som jag verkligen föll för direkt. Dessa två finns under designlampor inne i deras webshop. Den svarta hade jag kunnat tänka mig i köket, hade passat toppen till de grå och vita färgerna där inne. Den i marmor hade jag kunnat tänka mig att ha i fönsterna i vardagsrummet, ett i varje fönster (jag har två stycken där inne).

Hur har du det med lampor i ditt hem? Har du många? Har du få? Har du starkt ljus? Eller är det dovt och mysigt? 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Belysningen tycker jag är lite som pricken över i när det gäller inredning. Jag gillar mysig belysning, och att ha lampor i fönstren. Just nu behöver jag dock en bra skrivbordsbelysning, så tack för tipset!😊
varapavag.se