Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

No way! No more!

Hello Saturday!


Wow vilket underbart väder det har varit idag! Sol och knappt någon vind alls!

Hur mår du? Jag mår bra, trots det var fest igår. Jag vinglade hem vid 1-2 inatt så det blev inte så sent för min del! Skönt att inte vara bakfull!

Jag drog hem till Sanna vid 4 tiden igår. Vi fixade oss och åt pizza tillsammans med hennes mamma och hennes dotter Julia. Vi begav oss till Emelie rätt snabbt efter att vi hade ätit. Där var @beckalindhe. Sedan kom @Zezze och inte långt efter så trillade Frida in. Piot och Olivia dök upp till sist också!

Det var absolut kul att träffa alla igår, men när jag vakna i förmiddags så var den första tanken: Nej inte igen. Nej inte fler gånger. Nej jag är inte fest-queen längre! Jag ser inte det roliga i det längre. Jag gjorde helt rätt som inte har festat de senaste 6 veckorna! Min ångest har dämpat sjukt mycket sedan jag slutade med det. Och den ska inte bli intensiv igen; so no more party for me!

Idag har @mistercasperking varit hos mig några timmar då hans pappa skulle iväg. Vi har myst i soffan till serien Tunnelbanan, vi var ute och gick en runda i det fina vädret då Cappe hade för mycket myror i kroppen (medicinen tog ej bort dem idag som han uttryckte det själv), vi handlade lite på Netto och vi försökte byta slang på min cykel haha.

Nu har jag nästan precis ätit sen-middag. Kyckling, stekta grönsaker, gräddsås och lingon (Första hemmalagade måltiden på en vecka, jag har levt på knäckebröd, gurka och citron). Jag ska strax ta en varm dusch för att sedan bädda ner mig i soffan under en filt och kolla på serien The Order. Ska plocka fram lösgodiset och chipsen också! Har jag tur så får jag kanske lite sällskap senare!

Vad gör du ikväll?


Tack mina fina för igår!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Det lät som en bra fredag 😊 Haha kan tänka mej att det inte är så lätt att byta slang 😊
CheerSarah.devote.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Har inte lyckats byta den än 😋
nouw.com/jenniferssynpalivet
Netti Starby,
Vad kul att du var på fest och att du slapp bli bakfull. 😃 Kramis
starbys.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja mega skönt att slippa bakfyllan 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
IP: 82.99.3.229