Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Nej, nej och ÅTER nej!

Jag har sagt det innan och jag behöver tydligen klargöra detta igen:


Du väljer att följa mig och sedan avföljer mig när du märker att jag ej följer dig tillbaka, det där är ju enbart trams!!

Skulle jag få för mig att följa dig tillbaka så är det enbart för 1. att jag föll för din blogg eller 2. för att jag känner dig i verkliga livet! INGET ANNAT!

Nej jag jagar inte följare på det sättet du gör. Du ska nog tänka om ifall du verkligen vill satsa på dina sociala medier!


Varför håller du på så här? Du tas enbart som oseriös!

Detta inlägg handlar om bloggen, EJ Instagram!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Görs det så med bloggar också... Jag trodde det var bara på Instagram som folk håller på och följer och avföljer.
varapavag.se
Lars,
Helt rätt, för många har hellre tusen döda konton som följare på Instagram än 100 kvalivativa som illar och kommenterar. Frågan är vad man har för nytta av att t.ex. ha 32 följare på sitt insta-kono men enbart 16 bilder. För mig blir det extremt oseriöst.
larslarsson.today
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Åh jisses.. att folk orkar hålla på. Avfölja hit och dit..
nouw.com/jeenyrosen
Therese,
Man följer dom som man vill följa och vill läsa varje dag. Jag följer dig för jag vill följa dig men jag blir absolut inte ledsen om du inte följer mig =) haha hoppas du förtår vad jag vill komma fram till =)
www.nouw.se/Mammatill2prinsar
Snabela ,
Ibland så förstår jag mig inte på hur folk orkar med. Om man vill ha nått av nån så får man anstränga sig lite och ge tillbaka. Så att du har rätt inställning.
nouw.com/snabela
Elisabeth,
bakaOmat
bakaOmat,
så sant! Varför jaga följare!? Dem kommer om dem vill känner jag. Gillar man min blogg så gillar man min blogg och följer den av den anledningen.
nouw.com/bakaomat
Lisa
,
Ännu ett schizofrent inlägg av dig ....
Mirre,
Ja men ellerhur, jag går inte på den niten längre., Flera som lägger till mig varje vecka, men får inte en enda kommentar, det tar jag bort
sweetwords.se
Annie,
Så bra skrivet!! skulle kunna va skrivet av mig med, håller med-känns bara oseriöst .. 😊
www.lifebyannie.bloggplatsen.se