Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

När brevbäraren plingar ner dörren..

Goddag måndag och fina du!

Jag vaknade för en timme sedan av att det plingade som satan på ytterdörren. Yr vaken tog jag mig ur sängen, letade rätt på min morgonrock och öppnade dörren..

Där stod brevbäraren och sa glatt: Jag har två paket till dig, du har nog varit snäll i år! Jag tog emot, tackade och stängde dörren.

Väl ute i köket så öppnade jag paketen. Det första var från fina Kamilla (vi var med i samma julklappslek på facebook; den som lades ner men hon valde att skicka en julklapp till mig ändå) och det var en kaffeblandning enbart för mig!! Hur ofta får man special kaffe hemlevererat liksom?? Detta ska bli så spännande att prova!! Tack min fina bloggvän, du känner mig nog rätt bra även fast vi aldrig har träffats i verkliga livet!

Den andra presenten är från en som kalla sig för L8 enligt lappen som var med. Ingen aning alls vem detta kan vara men jag antar att det är en person från samma lek som jag nämnde ovan. Leken pågick ju ändå några dagar innan den lades ner.. Rituals är jag ett stor fan av men jag köper tyvärr deras produkter väldigt sällan då min ekonomi inte tillåter det. Denna jag fick idag är ett duschgel med doft av vattenmelon och granatäpple. Tack så mycket min hemliga vän för julklappen!


Imorse tog sig Casper själv upp när klockan ringde och gick iväg till skolan när det var time, min grabb är stor helt enkelt!

Jag sitter här nu med en stor kopp kaffe. Pratar lite med mamma i facebook chatten. Hon kommer idag och ska stanna några dagar, mysigt! Dagen är planlös, i like it! Jag är ledig från jobb och njuter av tystnaden och ensamheten här hemma just nu! Även fast natten var sömnlös i princip så är jag relativt pigg, är det pga solen som är framme dag eller ska jag enbart vara tacksam för att jag kanske har en bra dag?


Hur ser din måndag ut?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  • Vardagen
  • Nära Unnamed Road, Helsingborg

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Men vad kul! 💫 så smarigt!
nouw.com/missjohansson
nobodyals
nobodyals,
alltid kulmed paket.ser fram emot att få veta hur det smakade
nouw.com/nobodyals