Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Någon timme..

Mitt i natten..

Här sitter jag med laptopen i knäet och klockan visar 01:48.. Casper vaknar stup i kvarten och hostar, jag har fastnat i min serie men framför allt så är jag nervös inför imorgon och mötet på Lakritsfabriken! Som tur är så har jag @Lifeandkids med mig samt att fina Frida kommer att vara med också; hon ska ju vara med på eventet också om allt går som det ska! (Ja jag vet det blir mycket event prat här nu, men det är så när det närmar sig ju.. De som vet de vet!) Kan inte bli bättre stöd där och då känner jag! Jag har alltid haft svårt för att stå i centrum och prata inför grupp.. Jag är mega glad och tacksam att jag hade @emmamatildaa vid min sida när vi hade ett event tillsammans för något år sedan, hon plockade upp mig många gånger (min ångest gjorde mig väldigt tillbakadragen och tyst) Jag hoppas jag klarar av att ta för mig lite mer denna gången, men det tror jag säkert då jag är starkare i mig själv idag än vad jag var !

Idag (eller ja igår om jag kollar på klockan) blev det inte många knop gjorda då Caspers feber har kommit och gått hela dagen. Jag skulle ha hjälpt min gudfar att handla men får ta det imorgon istället.

Nej nu ska jag sluta babbla och bädda ner mig så jag får någon timmes sömn innan alarmet ringer..


Tre bilder från gårdagen.

Gillar

Kommentarer

moaastrom
moaastrom,
Spännande 😊
nouw.com/moaastrom
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Netti Starby,
Men vad starkt av dig som ändå försöker och det kommer att gå jättebra. Heja dig! <3 Kramis
starbys.se