Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Mobilskal till Huawei P30 PRO

Betalt inlägg i samarbete med skalhuset.se

I dagens samhälle så äger 90% av befolkningen (min uppskattning av %) en mobiltelefon. Jag vet inte hur många jag har haft sedan jag fick min första telefon. Jag tror den första var en Nokia 3310 om jag inte minns helt fel..

Genom åren har det varit olika modeller inom Nokia, någon Samsung modeller så som S6, S8 och S9 plus., Iphone 4 och Iphone 6s plus.. Nu använder jag mig av det nya tillskottet Huawei P30 PRO!

Det är lätt den bästa telefonen genom tiderna som jag har äga kan jag tala om! Kameran skojar vi inte bort, jag behöver inte införskaffa mig en digitalkamera som jag var lite inne på..

Du som jag vet att det är viktigt att skydda din mobiltelefon. Tappar du den eller liknande och det går sönder, det blir ett fattigt kapitel.

Jag har varit inne på Skalhuset.se och kollat rundor för mobilskal till min nya älskling..


Jag fick två stycken..

Skalhuset hade faktiskt ett större utbud av Huawei P30 PRO skal än jag trodde. Det tog en bra stund för mig innan jag kunde bestämma vad jag skulle klicka hem. Det blev dessa två:

Nillkin Huawei P30 Pro Skal Nature Series TPU Transparent Grå

och

USAMS Huawei P30 Pro Skal Mant Series TPU Hårdplast Blå


Varför ta ett när man kan välja två liksom!?!


Jag har valt att använda detta skal just nu..

Som är: USAMS Huawei P30 Pro Skal Mant Series TPU Hårdplast Blå

Min favoritfärg är blå och jag älskar hur jag kan se den fina baksidan av min telefon. Jag älskar färgen! på baksidan. (du ser den lite på en av bilderna nedan), dock gör inte färgen sig riktigt rättvis på bild. Så det var en självklarhet för mig att använde ett transparent skal!

om skalhuset:

Inne hos Skalhuset.se hittar du allt inom mobilskal, tillbehör till din telefon och mobilfodral även till surfplattor!

Deras butik har funnits på nätet sedan 2011 och de har ett väldigt brett sortiment inom de kategorier jag nämnde ovan! De har skal till de senaste mobiltelefonerna så som Samsung galaxy s10 och den Huawei som jag nämnt ovan.

De har snabb leverans och de skickar din beställning samma dag om du lägger den innan kl 16:00. Jag fick mitt paket riktigt snabbt.

In och kika på deras sortiment, du kommer inte att ångra dig!


Vad äger du för mobil och vad använder du för skall till den?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Har också skaffat den mobilen, så nöjd alltså och kameran verkar gudomlig (inte hunnit testa) så mkt. Har beställt två skal från isecrets. så snygga!! Ska visa bilder i inlägg sen 😉
nouw.com/sofiefriden
Annika,
Jag använder en Samsung Galaxy J5 2016. Köpte nyss ett mobilskal som jag är så nöjd med. Lila med fjärlilar på.
ladyochlufse.blogg.se
Evsing
Evsing,
Jag har en P20 Pro och är också väldigt nöjd 😁 skalet köpte jag på Ullared och namnet på vad det heter minns jag inte 🙈
nouw.com/evsing