Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Mitt vardagsrum har tagits över av ett stort gäng..

Sponsrat inlägg & produkter i samarbete med Leksakscity.se! Innehåller även adlink.

När @mistercasperking kom hem från sin pappa förra veckan så var det direkt leksakslastbilarna av märket EMEK som gällde! Dem fick vi hem för någon vecka sedan då jag nyligen har blivit ambassadör för företaget Leksakscity.se!

Som du kan se så tar Caspesr lek över hela mitt vardagsrum, men det gör mig absolut ingenting för sedan vi fick hem dessa så sitter han inte alls lika mycket framför datorn. Detta har jag och J försökt åstadkomma under de senaste två åren och boooom säger det så får vi hem dessa så ändras aktiviteterna här hemma över en natt, bokstavligt talat!


Emek Volvo FH16/750

Leksakscity har ett stort utbud av leksaksfordon av märket EMEK. 

Inte enbart leksakslastbilar utan även skogsmaskiner och grävmaskiner. Du kan använda dem till lek men du kan även samla på dem i exempel vis ett stort fint vitrinskåp; perfekt samlarobjekt för den lastbilstokiga.

EMEK fordonen är inte lämpliga för barn under 3 år!

#Emek #lekc2212 #VolvoFH16 #leksakslastbil


Den blå lastbilen och den vita lastbilen som du ser ovan har Casper haft hos sin pappa sedan länge men ville ta med dem hit hem för att kunna leka med alla ihop, så därav kom de också med på bilder i detta inlägget!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

znogge,
Vilka häftiga bilar!
znogge.wordpress.com
Lene,
Visst är det härligt när de leker istället för att sitta vid datorn?! Och att de leker över hela rummet har heller aldrig stört mig. De får ju plocka undan det när de är klara, men låt dem leka.
Ha en fin dag

Kramar
Lene
www.mingyllenesparv.blogspot.se