Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Mina julklappstips hos Briosa.se!

Sponsrat inlägg i samarbete med Briosa.se

Hej och godkväll så här denna tredje advent!

Firar du advent? Det gör inte jag, jag tänder ett ljus men det är också allt!
Mår du bra denna söndag och har din helg varit bra? Är du i full rulle med julklappsshoppingen eller är du kanske redan klar med alla klappar?

Jag mår relativt bra idag och min helg har varit helt okej måste jag säga! Jag är nästan klar med alla julklappar.. Jag är klar med klappar till julklappsleken som kommer äga rum hemma hos Sanna på julafton, må bäste kvinna vinna!!

Från det ena till det andra..

Jag har tappat motivationen till träningen, igen! I en vecka har jag legat på latsidan.. Varför blir det så här? Hur gör du när du tappar motivationen, om du nu brukar göra det?

En sak som får mig att få tillbaka lite av motivationen när den har försvunnit är att kolla runt efter/på träningskläder! Känner du igen dig?

Idag vill jag tipsa dig om träningskläder i samarbete med Briosa.se! Speciellt när det kommer till julklappar och så..

Perfekt att ge bort träningskläder eller presentkort i ett butik som säljer träningskläder, till både dig själv och dina nära & kära!

Perfekt julklappstips eller vad!?!?!

Här nedan..

I kollaget ovan kan du se några av mina favoriter inne hos Briosa.se! Jag är ju väldigt svag för just sport-bh:ar/träningstoppar så jag kände att det var en självklarhet att tipsa om just det!

Här kommer du direkt till de fyra olika bh:arna: Norah sportBH, Printed sportBH, Ultimate run padded bra &Trinity sportBH!

Briosa.se har tights, tröjor och strumpor. De har även kläder för golf och yoga! De har storlekar från XS upp till XXL, så de har något för de flesta!

Nu har Briosa.se även gratis frakt fram till nyårsafton, då gäller det att passa på känner jag ju!

Gillar du att shoppa tärningskläder? Har du gett bort träningskläder i julklapp något gång?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Den här veckan måste jag verkligen försöka bli klar med alla julklappar, lika svårt varje år :'D
nouw.com/emmaengstrom
Pauline
Pauline,
bra tips 😃 skulle behöva en bra tränings bh 😊
lillafrokenhurtig.blogg.se
IP: 82.99.3.229