Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Min trasiga uppväxt; droger, alkohol och pedofili!

Jag har lovat mig själv sedan jag blev gravid med Casper 2005 att han aldrig ska få den barndomen jag hade!

Jag vet inte riktigt var jag ska börja.. Jag har velat skriva detta inlägget i två år nu, men jag har dragit mig från det pga att jag inte vill såra någon, men samtidigt så är det en del av mitt liv och mitt liv delar jag med mig av här.

Mamma och pappa separerade när jag var 4 år gammal. Varför vet jag inte riktigt och jag har heller aldrig riktigt forskat i det. Det blev iallafall att jag och min äldsta lillebror Micael bodde hos mamma då pappa körde lastbil (som Caspers pappa gör) och aldrig var hemma i princip. Jag har en storasyster som jag inte har någon kontakt med, vi är vänner på facebook men mer än så är det inte!

Jag minns inte så mycket från tiden innan mamma träffade min yngsta lillebror Marcus pappa och vi flyttade upp till Skånes Fagerhult från Helsingborg. De få saker jag kan minnas är att mamma alltid köpte vars en present till mig och Micael som låg redo på våra sängar när vi kom hem från våra vistelser hos pappa. Jag kan även minnas att mina och Micaels somrar hos pappa i Spanien. Jag har i och för sig förträngt det mesta från min barndom, minns mest från mina tonår som tyvärr bestod av alkohol och droger.

När mamma och Marcus pappa separerade, det var då allt gick utför, om jag minns rätt.

Mamma fick kämpa hårt som ensamstående till tre barn. Två relativt lugna söner och en dotter som gjorde rebell rätt tidigt.

Redan som väldigt ung fick jag börjar att passa min minsta lillebror Marcus för att mamma pluggade och jobbade. Det var alltid jag och mina bröder. Jag fick diska, städa, ja you name it.. För mamma jobbade och pluggade som sagt.

Vi hade knappt några pengar så det fanns inga lyxigheter förutom när min och Micaels pappa kom besök i sin lastbil när han hade vägarna förbi i sina turer till och från Spanien. Då fick vi allt från godis, hygienartiklar, kläder, tobak (när jag hade vågat erkänna för pappa att jag rökte) och ja allt vi behövde kom pappa med. Men pappa visste aldrig hur dåligt vi hade det. Mamma fyllde alltid upp kylen och frysen innan pappa kom på besök, hon städade alltid så där såg snyggt ut. Jag och Micael vågade aldrig berätta för pappa hur vi hade det, vi ville inte skämmas och vi ville inte skämma ut mamma. För mamma kämpade, så gott hon kunde! Hade pappa vetat så hade han tagit oss ifrån mamma och aldrig en chans i helvete att jag hade lämnat Marcus där själv, no way!

Mamma kunde aldrig köpa nya kläder till oss så vi fick ärva kläder från andra, och ja det var inte märkeskläder! Det var allt från sletna t-shirtar till håliga jeans.

Jag fick i omgångar dela rum med båda mina bröder. I tonåren fick jag dock eget rum efter mycket tjat. Vi flyttade rundor rätt mycket i Skånes Fagerhult. Från den ena lägenheten till den andra. Idag har jag fått reda på att det är för att mamma blev vräkt för att hon saknade pengar till hyran.

En period i våra liv så hade mamma en man som vi kan kalla Rövhålet. Det var en man ingen av oss ungar klarade av! Och den dagen han la sina äckliga pedofil händer på mig och min bästa vän S (Vila i frid älskade vän ❤) då slutade jag att prata med honom helt. Det var tafs och inte samlag! Detta berättade varken jag eller min vän för någon. Vi skämdes!

Nu kommer vi till tonåren. Jag var inte direkt den populära tjejen, men jag hade mycket vänner. Det var fest hela veckorna i princip. Som bestod av både droger (marijuana och amfetamin) och alkohol i mängder. Jag höll på så här för att slippa vara hemma, för det var ingen safezone för mig. Jag lugnade ner mig väldigt mycket när jag träffade Caspers pappa Jocke. Inte ens han vet om det livet jag levde innan honom, eller jag tror inte att han vet det iallafall, vi har aldrig pratat om det!

Dagarna efter jag hade fyllt 18 år så fick jag mitt första brev från Kronofogden. Jag hade inte en aning om vad det innebar. Jag hade inte själv satt mig i denna sitsen. Det var mamma. Vi alla tre barn hamnade där. Micael löste sina skulder när han började jobba efter studenten och Marcus fick hjälp av sin pappa. Jag har dock inte betat av mina skulder än då jag inte har haft ett tillräckligt bra betalt jobb för att klara av dem. Men en vacker dag kommer jag att bli skuldfri! I dagens läge hade jag en skuld på cirka 60 000 kronor. Mamma har bett om förlåtelse flera gånger och jag har förlåtit henne!

Innan jag tog studenten så flyttade jag ner till Jocke och hans mamma i Helsingborg. 2006 fick vi vår första lägenhet, ett andra hands kontrakt. Caspers farmor var snäll och stod på lägenheten till oss så vi kunde ha ett eget hem att uppfostra Casper i, och det är jag så sjukt tacksam för! Allt som Caspers farmor har gjort för mig är jag riktigt tacksam för! Hon fixade en studentfest till mig, som varken mamma eller pappa var på. Hon fixade Caspers dop, där pappa var med som tur är. Mamma var dock inte med.

Jag och Caspers pappa separerade 2008, dagarna efter att Casper hade fyllt 2 år!

Jag tror aldrig jag har berättat för någon så här detaljerat om min uppväxt. Skrämmande ändå när man tänker efter. Det är ju dock inte en uppväxt man skryter om. Inte när 99% av alla mina vänner har den såkallade perfekta uppväxten!

Idag står jag på första hands kontraktet på min lägenhet. Jag jobbar som vikarie på förskolor i Helsingborgs kommun. Jag har mat på bordet varje dag till oss, jag skämmer bort både mig och Casper varje månad samt vi har rena och hela kläder varje dag.

Jag är stolt för där jag står idag även fast jag har skulder och inte det mest betalda jobbet. Men jag har en kärlek jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva och det är Caspers kärlek, han och den får mig att kämpa varje dag!

Bilderna du ser i början av inlägget är på mig och mina bröder, utan dem hade jag inte stått där jag står idag. Utan dem hade jag lämnat denna jorden i tonåren. De har gjort så mycket för mig utan att de ens vet om det! ❤


Gillar

Kommentarer

Liw,

Oj vilket fänglande inlägg. Det som är bra med att ha haft det riktigt jobbigt är att man kan uppskatta när man har det bra. De som vuxit upp med silversked har nog svårt att uppskatta livet riktigt tänker jag. 😊
www.liwslust.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja men precis, så jag ser det med!
nouw.com/jenniferssynpalivet
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Starkt av dig att dela med dig om detta,kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Fröken Rödlök ,
Starkt av dej att berätta detta! Förvånad, för du känns helt tvärtom än vad du här berättar. Fortsätt kämpa. Du är där du är av en anledning ❤
www.frokenrodlok.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Allt går att dölja med ett leende vännen.. Tack vännen! <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
gifta6570
gifta6570,
Du har all RÄTT i att vara STOLT att du står där du står idag med din fina älskade son (ja naturligtvis din älskade också numera).
Kramen...
nouw.com/gifta6570
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Lantlilivmittistan
Lantlilivmittistan,
O, jag vet inte vad jag ska skriva.. det varvtider att läsa.. kram 🌷
nouw.com/lantlilivmittistan
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det varvtider att läsa?
nouw.com/jenniferssynpalivet
EmmaochMelissa
EmmaochMelissa,
❤️❤️❤️
nouw.com/emmaochmelissa
Yasmine,
Så starkt av dig att dela din barndom! Du har inget att skämmas för, och du ska verkligen vara stolt över där du är idag! <3
www.yasmissy.blogg.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag försöker tänka så.. <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Miro moudi
,
Så starkt kvinna👩‍👦👩‍👦
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag försöker iallafall mitt bästa 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Annelie,
Men snälla söta rara du, vilken hemsk uppväxt och du har all RÄTT i att vara en stolt mamma till din kärlek Casper. Ni två är starka mot världen. Sköt om dig, Kramar Annelie
mittlivihopmedmaken.blogg.se