Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Milen gjord andra dagen i rad!

We did it!

Vilka kämpar jag och Stoffe är alltså! Vi gjorde milen i förmiddags! Från stan, upp till Pålsjöskog och till stan idag. Andra dagen vid kör en sådan här lång och underbar powerwalk tillsammans. Vi kommer fan vara beach 2018 deluxe om vi fortsätter så här! Heja oss!

Nu blir det inte fler powerwalks med Stoffe denna veckan då han ska resa bort (vi fortsätter nästa vecka när han kommer hem igen), men jag kommer köra mina egna. Skam den som ger sig!

På bussen hem från stan tog jag ett litet mellanmål i form av en bar med smak av chokladboll. Den satt där den skulle och var god men jag tyckte inte alls den smakade som en chokladboll..

Proteinpulver är från Fitnessnisse och de dricker jag efter varje powerwalk samt de kvällarna där sötsuget eskalerar. Perfekt!

Vitaminerna började jag med idag; det är multivitaminer och är för den som tränar. Så jag kan inte ge någon utvärdering gällande dem än.

Använder du dig av proteinpulver och kosttillskott?

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ni är grymma! Heja Heja! Den är sååå god, men håller med, smakar inte chokladboll. Jag har testat, de andra två också men tror detta är min favorit =)
nouw.com/frökenrödlök
Carolina,
Heja er!
knaset.com
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Wooow, milen, riktigt bra jobbat! 😃 Hoppas du får en fantastiskt dag 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack känns så bra 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
Michelle ,
misslindhe
misslindhe,
NI ÄR FÖR JÄKLA GRYMMA!
nouw.com/misslindhe
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
almmatilda
almmatilda,
åh herre! milen ändå, bra jobb!!!
nouw.com/almmatilda
Mirre,
Härligt, bra jobbat
sweetwords.se