Instagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbgInstagram jennifer.of.hbg

Menar han vad han säger? Menar jag vad jag säger?

Det sägs att man ska pussa många grodor innan man hittar sin king/queen..

Jag kan erkänna att jag om någon har pussat många grodor.. Både goda och onda.. Än har jag inte hittat min king, han som alltid kommer att finnas vid min sida; och älska mig villkorslöst för alltid.

Där finns dock en person som jag har fått ett lite större intresse för den senaste tiden än vad jag någonsin trodde att jag skulle få. En person jag faktiskt aldrig trodde att just han skulle få mig att bli sån fnittrig och sådär bananas.. Och om jag har fått rätt uppfattning från honom samt rätt information från en nära vän så är detta intresset ömsesidigt.

Jag har kännt den här killen i väldigt många år och periodvis har vi umgåtts men vi har alltid haft kontakt och jag kan säga att han är en av väldigt få som fortsatte att kontakta mig under alla de åren jag var tillsammans med A:et..

Under de senaste månaderna har vi festat några gånger tillsammans och när vi har gjort det så har vi i princip suttit fast i varandra. De som har varit närvarande under festerna vet vem jag pratar om och vet vad jag menar, men det stannar där.. Vi pratar mycket med varandra, pussas, kramas, sover oftast tillsammans de nätterna och är vi som två magneter som dras till varandra direkt vi träffas de kvällarna. Men när vardagen kommer så är vi båda lika blyga och som det är nu så pratar vi enbart på facebook chatten.

Vi båda är lika rädda för att bli sårade, då vi har haft liknande otur i kärleken om man säger.. Jag har ärligt inte tagit upp "oss" när vi har varit nyktra, men jag vet vad vi båda säger till varandra under andra omständigheter..

Jag har valt att inte lägga för mycket energi på detta, jag vet inte vad jag ska kalla detta vi har, men jag vill låta tiden ha sin gång. Om blir det kärlek av dettavill jag att allt ska bli rätt och bra från början; för blir det inte det så förlorar vi båda vars en riktigt fin vän..

Jag har pratat väldigt mycket med Sandra om denna personen och hon tycker att jag ska köra all in; för hon tror inte att något kan skada hans och min vänskap!

Det måste väl betyda något speciellt medtanke på att vi dras till varandra på det sättet som vi gör!?


Är det enbart en fyllesak? Menar han vad han säger? menar jag vad jag säger? Kan det leda till något äkta? Kan det gå så långt att det förstör vår vänskap? Eller kan det bli helt jävla fantastiskt?

Som jag skrivit innan så har jag valt att stänga av kommentarerna till de mest personliga inläggen pga den elaka människa som kommenterar min blogg anonymt regelbundet.

Gillar

Kommentarer