Instagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivetInstagram jenniferssynpalivet

Mannen jag var kär i var en heroinist

"Hej!

Jag är en tjej på 26 år och enligt mig så ska ingen tjej i hela världen få gå igenom det jag gjort eller gör. Dom brukar säga att man väljer själv hur man vill leva men man kan inte välja vem man älskar eller hur?

Jag har valt att vara anonym pga personliga själ och då ja ej själv använder mig av internet, social media m.m.

För ca fyra år sen trodde ja att jag träffade kärleken i mitt liv men efter några månader så fick ja se hans sjukdom, mannen ja va kär i va en heroinist och där började mitt helvete. Då ja ej visste mycket av denna drog fast jag haft min morbror som dog när ja fyllde 20 år på min födelsedag av en överdos av heroin så va jag endå inte påläst, liksom heroin är något man ser på film inget som kretsar runt min värld eller liv. Kommer ej gå in på detaljer men jag kämpade med denna killen i 2 år efter han fick en stroke hamna på intensive och vaknade upp handikappad så valde jag att stanna med honom men då han valde att rymma från sjukhuset efter 5 mån för att ta den saknade drogen så insåg jag att denna människa är sjuk och det går ej att Hjälpa honom. Jag gick min väg med alla tankar och mardrömmar från denna period utan psykisk hjälp så flyttade jag bort och mådde bra.

Sen bara för 1 1/2 år sen träffa ja min man som jag idag är gift med och älskar över allt annat han är inte bara min man utan även min bästa vän, min familj liksom mitt allt. Men sen För 2 månader sen åkte han in i fängelset och jag ärligt talat har aldrig varit så knäckt nu ska ja leva ensam i 2 år och lära mig leva utan denna person som stått vid min sida alltid och denna mannen ja skapat ett liv med men nu står ja här helt ensam.

Min man har aldrig lagt en hand på mig eller någonsin behandlat mig illa på något sätt utan bara älskat mig för den jag är.

Han tar verken droger eller dricker alkohol.

Han är det bästa som någonsin hänt mig.

Och då kommer tankarna varför just jag? Varför fick just ja denna kärleken? Är de för allt hemskt jag gått igenom innan så blir jag belönad nu? Men varför skulle jag då få denna kärlek den finaste gåva en kvinna kan få och sen ska dom ta han ifrån mig?

Ibland vill man bara ge upp och ge sig av men det enda som håller en tilbaka är kärleken. Det som är så annorlunda är att man kan inte ringa när man vill eller se personen när man vill. Bråkar man över telefonen vilket händer rätt ofta men då får man ta det på ett helt annat sätt än hur man gjort om man va tillsammans här på utsidan. Jag har valt att vara med denna person i gott och ont, jag tänker inte lämna min man för något dumt han gjort en gång i tiden dvs att min man är inte kriminell och jag är inte en Kriminells fru utan är gift med en man som sitter av sitt straff för en dum engångs grej. Jag kommer alltid ha min mans rygg och dessa smärtor som är värre än något annat,att man får tvinga sig leva utan den man älskar även om de inte är för evigt men ett bra tag till.

Jag kommer efter allt detta va tacksam för allt jag har på ett helt annat sätt, jag har börjat se livet på ett helt annat sätt precis som om jag ser från någon annans ögon.

Jag är evigt tacksam för allt jag har idag och kommer fortsätta kämpa för är de något jag vet så är de att kvinnan är den starkaste varelsen som någonsin skapats!"

💎💎💎💎💎💎

Har du en historia du vill berätta? Något som hänt dig som du vill uppmärksamma? Maila mig då på contact@missjennifer.se

Jag har valt att öppna en ny kategori här i bloggen som jag har döpt till: En läsare berättar.

Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Är du 18+ oh kvinna och inte redan är med i

FEMALE POWER!?!

Då tycker jag att du ska joina oss på Facebook nu!

En grupp med trygghet, respekt, gemenskap och massor av goa skratt!


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Gillar

Kommentarer

Gabriella ,
såå bra inlägg, tänk hur mycket personer upplever!!
gabriellasigfridsson.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja det är skrämmande..
nouw.com/jenniferssynpalivet
EmmelieLange
EmmelieLange,
GripansVardag
GripansVardag,
Kram till dig. ❤️
nouw.com/gripansvardag
Cecilia,
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
Riktigt bra kategori ❤
nouw.com/cosmopolitanstories
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Tack så mycket <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
Johanna Utterberg,
lindansarmama
lindansarmama,
Intressant kategori! Och 💞 till berättaren
nouw.com/lindansarmama
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Ja jag har fått bra respons på den 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Mimi
,
Kändes nästan som det var mina ord 😢❤
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Åh gör ont i hjärtat att höra 😟 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
tsilod
tsilod,
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Gripande historia från denna anonyma personen. Droger kan verkligen första så mycket, skönt att det ändå blev bra till slut! Önskar hen all lycka!! <3
nouw.com/angelicaelversson